Şu Şemsi İnkaya'dan nefret ediyorum ya :s
her rolde kötü karakter arkadas simdide nursene göz dikecekmis
Şu Şemsi İnkaya'dan nefret ediyorum ya :s
Nursel demek istedin galiba ? Evet ya Sinir şey özgür Çevik süper yaa Barış Aytaç'ı da hiç sevmemher rolde kötü karakter arkadas simdide nursene göz dikecekmis
Aynen... Baba oğul diziden soğuttularo adama bende kılım ya Canan dizisinde az mı söwdüm ona )
Sonunda Sultan Sever biri geldi şu foruma aa nasıl bakmazsın olmadı ya şimdi neyse hemen pc'den izle bölüm süperdiBi türlü tv ye bakamadım ya bugünde Sultana bakacaktım kaldı artık
Evlerden biri muhteşem olucak senaryo tıkanmaz aslaceyda on numara ıns yaprak dokumu hıbı romandan sapıtmazlar
dizi ızlemedım ama yorumlara bakdım romandan sasmıslar entrıkaya
Hiç te bile alasın kim bu yaz günü 5 almış ? Hayatımın Rölünden kaynaklanıyo...Sultan 4 almıs durum vahim
Ben dondurdum çok rahatımizlerim tabide şimdi değil face yoğun durumda uyutmuyolar bile
9 alıyodu 4 e kadar düştüyse kışın zorlanırHiç te bile alasın kim bu yaz günü 5 almış ? Hayatımın Rölünden kaynaklanıyo...
- - - Ekleme - - -
Ben dondurdum çok rahatım
aynen hayatımın rolu ab de kesin geçmiştir sultanıh.rolu gelmeden once sultan daha ıyıydı
Ya Sultan - Şeyhmus Bi türlü yakınlaşamıyo ki galiba yaz olduğu için rahatlar o yüzden senaryo hep aynı ------ Düzelir düzelir 😉
9 alıyodu 4 e kadar düştüyse kışın zorlanır
- - - Ekleme - - -
face de ne ki ff ye kayıt olduğumdan beri faceyi hhiç açmadım :eagerness:
aynen hayatımın rolu ab de kesin geçmiştir sultanı