30 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Hayatimin Rolu super gitmis total'de 3.Sirada , ab'de 1.Sirada yer almis cok guzel bir dizi , aksam cok heyecanli yerde bitti.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]20[/TD]
[TD]GENİŞ AİLE (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]02:00:00[/TD]
[TD]02:55:04[/TD]
[TD]00:55:04[/TD]
[TD]2,29[/TD]
[TD]19,45[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Geniş Aile süper gitmiş. Daha kaldırmaz Kanal D. :)

Akasya Durağı'nın yerine Geniş Aile'yi yayınlasa daha iyi olur Kanal D adına. :)

Ben bilmem eşim bilir fırtına gibi esmiş. Bu Program tuttu. Kışın da iş yapar
Sultan güzel gitmiş. Burda sabit kalır herhalde reyingleri. Eskiye göre düşüş var
Hayatımın Rolü her iki grupta artmış. AB`de 5 reytingi geçerek kanalını sevindirmiş
Geniş Ailenin Kanal D`deki gece tekrarı uçmuş. Sahurda herkes izliyor. Kanal D yine akıllı davranmış
Ayşe ile Alişan Çökmüş. Böyle devam etmez

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]60[/TD]
[TD]ŞEFLERİN DÜELLOSU[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]19:27:47[/TD]
[TD]20:34:59[/TD]
[TD]00:46:56[/TD]
[TD]1,26[/TD]
[TD]4,71[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süreç Film En çok izlenilen dizisi hayatımın rolü çok büyük bir müzik ekibi var heralde seçtigi müzikler harika dizinin

Sultan Süper :)

Bölüm süperdi.Reytingleri de iyi biraz düşüş var ama bu doğal yani ramazan'dan dolayı diye düşünüyorum...

FOREVER SULTAN&ŞEYHMUS :)

Hayatimin Rolu ciddi oranda yukselmis. Ama yeni sezonda bu basariyi korumasi cok zor. Konu da zaten bir yerden sonra kendini tekrarlamaya baslayacaktir.

Soray Uzun'la Balkanlar'da Ramazan programi ise yayinlandigi saate gore AB'de iyi oranlar alirken, totalde listeye girememis. Umarim totalde de toparlanir. :)

Sultan ve hayatimin rolu basarili gitmisler. ikisi de çok basarili yapimlar..

bence de sultan olmaliydi, ben bilmem esim bilir nasil bu kadar cok reyting aliyor anlamis degilim