30 Temmuz 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Ben bilmem eşim bilir yine iki gruptada iyi gitmiş sultan şu an için iyi ama yeni sezonda işi zor gözüküyo hayatımın rolü abde 5 reytingi geçerek başarılı olmuş. Totaldede oranlarını yükselterek kanalını sevindirmiş. Atv kmoi iyi oranlar almış. Samanyolunda yayınlanan kendimize doğru totalde yine iyi gitmiş. Abdede fena değil. Iki dünya arasında yine 1.5 civarlarında almış. Ve insan aldandınin tekrarı iyi gidemeyerek iki gruptada ilk yüze girememiş.

Kotu Yol , bu hafta Sultan'i gececek bence , Kotu Yol'un 6-7 almasini bekliyorum , cok guzel bir dizi.

Allah Allah Kamuflaja bak dibe vurmuş yükselir umarım bgn, Dinle Sevgili de geçen yazı mumla arıyor :( Dinle Sevgilinin yerine Deniz Yıldızının eski bölümlerini koysalar en kötü 2 alır

Ben Bilmem esim bilir iki grubtada 5 Reytingi görerek günün en basarili yapimi olmus, bakalim bu yarisma bu reytinglerini daha ne kadar koruyabilecek? Bence Sezonun baslamasiyla düsüs baslayacaktir.

Sultan iki grubtada zirveyi zorlamis ama maalesef Total de 2. AB de 3. sirada kalmis. Sezon basladigina önünde PT1 de Arka Sokaklar olacaktir buda Sultan in biraz daha yükselmesini saglayacaktir bence.

Hayatimin Rolü iki grubtada iyi gitmis hele AB de 6 Reytingi zorlayarak zirveyi kapmis ama Total de biraza daha yükselmesi sart.

Kim milyoner olmak ister kaldigi yerden devam ediyor yarisma ortalama reytingi olan 3-4 reytingi görerek Total de 8. Ab de ise 4. sirayi kapmayi basarmis.