30 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga zaten my 11-12 alıyo totalde bi hafta 13 aldı diye hemen 15 falan dediniz ne 15 i yav :D

- - - Ekleme - - -

@takas A/B'si yüksek olan her dizi karışık değildir, ama karışık olan her dizi A/B dizisidir.

tabi canım öyledir :D halkın sevgili obaaaa :D

Muhteşem Yüzyıl çok büyük bir düşüş yaşadı bu hafta. Dizi ab de geçen hafta 16 reyting alırken, bu hafta tam 5 reyting birden düşmüş. Yarı yıl tatiliyle Pis Yedili çok ciddi bir atış yaşamış, Show ' u ayakta tutabilen tek dizi!
Unutma Beni ve Beni Affet yine 5 reyting alarak, mükemmel bir başarıya imza atmışlar.
[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD="align: center"]21[/TD]
[TD="align: center"]YALAN DUNYA (TKR)[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]30.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]23:14:27[/TD]
[TD="align: center"]00:47:54[/TD]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]10,26[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dizinin tekrarının 3 reyting alması dikkat çekti.
Serap İle Yeni Bir Umut programı da bu hafta artış yaşayan bir diğer yapım olmuş.

ne tartışdınız be intikamıda kurtlarıda izlemiyeceğim oturup wipeoutun tekrarını izliycem

My nin düşüşünü Tatile baglamak sacmalıktan başka birşey değil! Evet Pis Yedili tatil sayesinde Total de 2 AB de 1 Reyting yükselmiş olabilir ama MY AB de 1 degil 5 Reyting kaybetti!

My nin düşüşünü Tatile baglamak sacmalıktan başka birşey değil! Evet Pis Yedili tatil sayesinde Total de 2 AB de 1 Reyting yükselmiş olabilir ama MY AB de 1 degil 5 Reyting kaybetti!

neyi saçmalık tatile bağlamicaz da neye bağlicaz pis yedili çocuk dizisi dogal olarak karne tatilinde izlendi tatil bitince tekrar 5.cilige

Fazla abartmaya gerek yok muhteşem yüzyıl özet olarak büyük bir düşüş yaşadı haftaya ne olur bilinmez. :D

Hangi tatil bir diziye A;/B'de 5 reyting kaybettirmiş ki? Olayı tatile bağlamayın. Biraz da başka yerlerde arayın sorunu.

4.61 reyting %8 share bunun 2 si tatil 2 si yerden yere vurmadan önce düsünün haftaya 16 17 alirsa ab de %500 mesajin 499 u bu reytingleri göstermek olacak :D hazırlıklı olun

Hangi tatil bir diziye A;/B'de 5 reyting kaybettirmiş ki? Olayı tatile bağlamayın. Biraz da başka yerlerde arayın sorunu.
Sadece tatil değil tabii ki de hem 16'dan sonra 14'lere falan düşecekti normalde de hem senaryo -bence- ağırlaşınca hem de sömestr tatili gelince dizi düştü A/B'dekiler tatilden dönünce yeniden 15'e yükselecek . :)

Sen izlemiyorsun diye biliyorum.

Çok karışık bence. Dizi olup bitiyor, neden olayların olduğu sonda gösteriliyor.

2. Bölümde adamın kartını neden Yağmur aldı, sabah adam gelince bu kart nasıl masadaydı, bu adam niye iflas etti diye düşündüm, en sonda gösterdi Yağmurun kart ile gece girip müşteri numaralarını aldığını.

ben izlemediğim dizi ile ilgili yorum yapmam imtikam ve 20 dakikanın her bölümü izledim

intikam hiç karışık değil formül belli diziye gelen konuk oyuncu k arkasına bakamadın gidiyor :))) alt etme olaylarıda karış değil. senaryoda yagmur intikam alacagı adamla ilgili konuşma sırasında nasıl intikam alacagı belli oluyor

mesela ikinci bölümde yagmur yatırım şirketine gittiğinde adam hay aksi anahtarı içerde unutmuşum diyor 3. bölümde savcının tabletine bakıyor yagmur. bunlardan çok rahat nasıl intikamı nasıl alacagı belli.

ama intikam alacagı mazemelerde yagmur nedense dört ayak üstüne düşüyor:))) hepsininde açıgı oluyor hep :))) ondan dolayı karmaşık değil zekice planlar yapsa kafa karıştıcı şekilde intika alsa dediğin gibi karışık bir dizi olurdu ezelde böyleydi intikam alma serüveni zekiceydi insanın kafası karıuşırdı. ama burda intikam nasıl alacagı kimden alacagı nasıl alacagı çok açık

mesela intikam alacagı kişi yatırım şirketi varsa bu adam nasıl alt edersin soru basit eger adam şirketini dolandırmışsa onu bulursan iş bitti

mesela muhafazakar aileye önem veren bir siyasetçiyi alt etmenin yolu onun yasak aşkını ortaya çıkarmak

işin garibi hepsininde defosu var :)))))) bundan basit bir dizi

ne tartışdınız be intikamıda kurtlarıda izlemiyeceğim oturup wipeoutun tekrarını izliycem

show tv yi sadece sen kurtaramazsın :)))) show tv bitti karamemetin türcell davası sonuçladı ama para ödemesi lazım ve bu yüzden show tv daha çok para sıkıntısı yaşayacak