Sen izlemiyorsun diye biliyorum.
Çok karışık bence. Dizi olup bitiyor, neden olayların olduğu sonda gösteriliyor.
2. Bölümde adamın kartını neden Yağmur aldı, sabah adam gelince bu kart nasıl masadaydı, bu adam niye iflas etti diye düşündüm, en sonda gösterdi Yağmurun kart ile gece girip müşteri numaralarını aldığını.
ben izlemediğim dizi ile ilgili yorum yapmam imtikam ve 20 dakikanın her bölümü izledim
intikam hiç karışık değil formül belli diziye gelen konuk oyuncu k arkasına bakamadın gidiyor
)) alt etme olaylarıda karış değil. senaryoda yagmur intikam alacagı adamla ilgili konuşma sırasında nasıl intikam alacagı belli oluyor
mesela ikinci bölümde yagmur yatırım şirketine gittiğinde adam hay aksi anahtarı içerde unutmuşum diyor 3. bölümde savcının tabletine bakıyor yagmur. bunlardan çok rahat nasıl intikamı nasıl alacagı belli.
ama intikam alacagı mazemelerde yagmur nedense dört ayak üstüne düşüyor
)) hepsininde açıgı oluyor hep
)) ondan dolayı karmaşık değil zekice planlar yapsa kafa karıştıcı şekilde intika alsa dediğin gibi karışık bir dizi olurdu ezelde böyleydi intikam alma serüveni zekiceydi insanın kafası karıuşırdı. ama burda intikam nasıl alacagı kimden alacagı nasıl alacagı çok açık
mesela intikam alacagı kişi yatırım şirketi varsa bu adam nasıl alt edersin soru basit eger adam şirketini dolandırmışsa onu bulursan iş bitti
mesela muhafazakar aileye önem veren bir siyasetçiyi alt etmenin yolu onun yasak aşkını ortaya çıkarmak
işin garibi hepsininde defosu var
))))) bundan basit bir dizi