30 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bir dizinin izlenmesi için illa çocuklar tarafından anlaşılması gerekmez bence. Çocukları cezbedecek şeyler yok mu?

Zerre bi şey yok çocukları celb edecek.

Hatta İntikam Totalde bu reytingi alıyor çok iyi. Hiç Totallik dizi değil. Tam A/B'lik dizi. Çok karışık. Bir bölümü izlerken anlaşılmayan noktalar çok oluyor, 2. Kez izlenince daha iyi anlaşılıyor. :D

Ben,m bi ablam izlemez. O da odasına çekilir rahatsız eden olmaz. Ama teyzemgil İstanbul'dan geldiler 6 günlüğüne. Başka boş gün olmadığı için mecbur bugün çağırdı annemgil. Yoksa Perşembe günü misafir çağırmayı aklından geçirmez bile. Geçirtmeyiz yani :D

aga bize gelen gelsin vadi izleriz hep beraber zaten akrabalar falan hepsi izler sorun yok :D

Offff my baya düsmüs keske totali ab den yüksek gelseydi de biraz kalite görseydik :F
Bugün de intikam dib yapacak

bereniniz yetmiyo mu özeti geçmeye revan ocakta işimiz bitiyodu ondan dedim :D

aga bize gelen gelsin vadi izleriz hep beraber zaten akrabalar falan hepsi izler sorun yok :D

Misafir Vadi izleyicisi olsa da tam anlamıyla izlenmiyo aga Vadi. Anlaşılmıyo tam.

- - - Ekleme - - -

Hatta İntikam Totalde bu reytingi alıyor çok iyi. Hiç Totallik dizi değil. Tam A/B'lik dizi. Çok karışık. Bir bölümü izlerken anlaşılmayan noktalar çok oluyor, 2. Kez izlenince daha iyi anlaşılıyor. :D

:ok:

Bak bugün total ab den yüksek gelcek demedi deme :F

sbt ayar vermeleri süper oluyo ya :kiki:
geçen hafta my sbt ab de 11 mi 12 mi ne almıştı tns ab de 16 alınca bu hafta ayar vermişler ab sine 15 e çıkarmış sbt şimdide tns de 11 e düştü :kiki: bi tutturamadılar yav :D

revan sen intikamı izlediğininden eminmisin :)))))) intikam ne karışık yahuu çok basit bir dizi . beren her bölüm diziye katılan konuk oyuncuyu alt edip öç alıyor :))) hepte dört ayak üstüne düşüyor.:))) bunu anlamnmıyacak ne var neresi karışık anlamadım :))))))))) ezelin çeyreği etmez
Sen izlemiyorsun diye biliyorum.

Çok karışık bence. Dizi olup bitiyor, neden olayların olduğu sonda gösteriliyor.

2. Bölümde adamın kartını neden Yağmur aldı, sabah adam gelince bu kart nasıl masadaydı, bu adam niye iflas etti diye düşündüm, en sonda gösterdi Yağmurun kart ile gece girip müşteri numaralarını aldığını.

revan sen intikamı anlamada zorlanıyosan vadi izleme bence :D

@takas Ben İntikam Totalde zirveyi alacak demedim, hep A/B'den bahsettim. İlk bölümüyle A/B'de zirvede olunca da bütün vadiciler şaşırdı inkar edip bir-birimizi kandırmayalım.

Mydeki düşüşün sebebi El Clasico.

:D yok daha neler 10 da başladı ve 2 reyting almış ne sebebi :D
bence sebebi
1.15 tatil
2.pargalı ölmüş galiba dizi kadın hamamına dönmüş beyazsoyun dediğine göre öyleyse bu düşüş kalıcı olur

- - - Ekleme - - -

@takas Ben İntikam Totalde zirveyi alacak demedim, hep A/B'den bahsettim. İlk bölümüyle A/B'de zirvede olunca da bütün vadiciler şaşırdı inkar edip bir-birimizi kandırmayalım.

vadinin ilk bölümünde bile 16 share fark attığını unutma diğerlerini söylemiyom bile

İntikam izlemediysen hangisinin daha karışık olduğunu nereden biliyorsun?

Vadi bu kadar karışık olsaydı inan bana A/B dizisi olurdu.

ne alaka karışıklıkla 1 erkek 1 kadın çok mu karışık da ab de yüksek çıkıyo :kiki: yada acun
alaka kurmaya çalıştın ama tutmadı :D vadi işini bilir halkın gözdesi halkın sevgilisi taht kurmuş resmen

:D yok daha neler 10 da başladı ve 2 reyting almış ne sebebi :D
bence sebebi
1.15 tatil
2.pargalı ölmüş galiba dizi kadın hamamına dönmüş beyazsoyun dediğine göre öyleyse bu düşüş kalıcı olur
Totaldeki düşüş tatilden dolayı olabilir. Abdeki düşüş ise El Clasico. Diğer kanalda dünyanın en iyi iki takımı maç yaparken, erkekler sözünü geçirebilirler her halde.

arkadaslar my totalde ab arasinda fark olmamasının nedeni sömestir haftaya değil ondan sonraki hafta tam reytingleri gelir

bosuna cabalamayin bunlar gerçekler belli olur :) my yerin dibinede sokasınız iki hafta sonra eski oranlarina dönecek herkez pis yedilide öle düsecek

@takas A/B'si yüksek olan her dizi karışık değildir, ama karışık olan her dizi A/B dizisidir.