30 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
belki böyle yaparlarsa intikamın düşüşünü durdurabilirler ne kadar kurtlar ve acunun özetiyle karşı karşıya gelirlerse belki yükselir. geçen haftadaki gibi uzun özet vermesi tehlike arz ediyor

İntikamcılar 21.00'da başlamasını istiyorlar böyle olursa iyiden iyiye düşer dizi özetsiz yada kısa özetle ortalama reytingler alabilir yinede.

İntikam çoluk çocuğun izleyipte kavrayabileceği bir yapım değil. Karışık bir dizi. İzlerken kafa çalıştırmayı talep ediyor. Bu yüzden İntikam düşebilir bugün.

İntikam çoluk çocuğun izleyipte kavrayabileceği bir yapım değil. Karışık bir dizi. İzlerken kafa çalıştırmayı talep ediyor. Bu yüzden İntikam düşebilir bugün.

Bir dizinin izlenmesi için illa çocuklar tarafından anlaşılması gerekmez bence. Çocukları cezbedecek şeyler yok mu?

Gani Müjde'nin pis yedili tweeti: Pis Yedili,Sivasspor-FB maçını da geçerek Muhteşem Yüzyılın ardından 2.sıraya oturmuş.Bu sömestr tatilini uzatmak mümkün mü acaba?
1.jpg

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    46.7 KB · Hit: 288
Son düzenleme:
valla vadi çocukların anlayacağı dizi değil ama çocuklarda izler babalarıyla o yüzden düşme falan olmaz aksine en az 2 artar 16 yı geçeriz gibi vadiyi 18-78 arası erkekler çok fazla izler ama acunda çocuklardan pay kapacak o kesin intikam zaten 6 alıyodu bu hafta bakalım :D eğer özet uzarsa elveda intikam :D

valla vadi çocukların anlayacağı dizi değil ama çocuklarda izler babalarıyla o yüzden düşme falan olmaz aksine en az 2 artar 16 yı geçeriz gibi vadiyi 18-78 arası erkekler çok fazla izler ama acunda çocuklardan pay kapacak o kesin intikam zaten 6 alıyodu bu hafta bakalım :D eğer özet uzarsa elveda intikam :D

Ben anlamadan da izliyodum :D :D

Misafir gelecek. Ve ben yarım yamalak Vadi izlemeyi sevmiyorum. :T

Yarın netten izlerim "HD" :Z

aga ben vadi günü çıt istemem evde huy olmuş vadi izlerken sessizlik olması lazım Allah tan kardeşlerim falan da vadi hastasıkonuşmuyolar vadi oynarken :kiki:

aynen ama çocuklarda izliyo

:smile:

revan sen intikamı izlediğininden eminmisin :)))))) intikam ne karışık yahuu çok basit bir dizi . beren her bölüm diziye katılan konuk oyuncuyu alt edip öç alıyor :))) hepte dört ayak üstüne düşüyor.:))) bunu anlamnmıyacak ne var neresi karışık anlamadım :))))))))) ezelin çeyreği etmez

vadi bu yıl eski vadi gibi oldu adeta her yerde vadi konuşuluyo en izlemeyeni bile polata noldu diye soruyu harbiden aştı bu sezon

aga ben vadi günü çıt istemem evde huy olmuş vadi izlerken sessizlik olması lazım Allah tan kardeşlerim falan da vadi hastasıkonuşmuyolar vadi oynarken :kiki:

Ben,m bi ablam izlemez. O da odasına çekilir rahatsız eden olmaz. Ama teyzemgil İstanbul'dan geldiler 6 günlüğüne. Başka boş gün olmadığı için mecbur bugün çağırdı annemgil. Yoksa Perşembe günü misafir çağırmayı aklından geçirmez bile. Geçirtmeyiz yani :D