30 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muhteşem Yüzyıl her iki gruptada yükselmiş özellikle geçen haftaya göre ab de 2 reytinglilk bir artış yaşanmış tebrik ederim dizimi
Ayrıca şehzade mustafanın idam sahnesinin olduğu bölümde çok ta yüksek değildi öldükten sonra yayınlanan bölümde ab de 16 ya fırlamıştı.Aynı şey ibrahim paşanın ölümünde de olmuştu öldüğü bölüm fazla reyting almamıştı ama öldükten sonra yayınlanan bölümde baya yükselmişti.Aynı şey haftaya da olur

KPA bir türlü istenilen reytingi alamıyor.Tuba reytingsiz bir oyuncu bunu herkesin kabul etmesi lazım.Eğer bu dizide beren saat oynasaydı çok daha yüksek reytingler alırdı

AD gayet başarılı gidiyor
Lakin o totalde aldığı oranın haftaya düşeceğini düşünüyorum

Müge anlı iyice açıldı ilk 5 den çıkmaz oldu

@HachiKo bölümü ben de beğenmedim, böylesine önemli bir karakterin ölümü bu kadar basit olmamalıydı. Bence yazık edildi.

M.y haftaya patlama yapabilir ölümlerden sonraki hafta yüksek alıyo Mustafanın ölümü kadar alamasada yüksel alır gine Ab'de @xemrexxx Mustafanın ölümünden sonraki hafta 16 almıştı demi M.y
mustafanın öldüğü bölüm 16 almıştı sonraki bölüm 13 e düşmüştü galiba

@HachiKo bölümü ben de beğenmedim, böylesine önemli bir karakterin ölümü bu kadar basit olmamalıydı. Bence yazık edildi.
ibonun ölümünde de bişi yoktu tek farkı flashbacklerle görmediğimiz sahneleri gördük yıldız kültür konuk olmuştu
onun dışında o bölüm de sıkıcıydı

ibonun ölümünde de bişi yoktu tek farkı flashbacklerle görmediğimiz sahneleri gördük yıldız kültür konuk olmuştu
onun dışında o bölüm de sıkıcıydı
Yalnız senin haricinde o bölümü beğenmeyen yok. Seninki eleminden kederinden.

My'nin özel bölümlerde geç saatlere kadar yayınlandığını ben de biliyorum arkadaşım.
Benim demek istediğim my Hürrem'in ölüm bölümü olmasına rağmen ve geç saatte bitmesine rağmen yükselememiş. Ne kadar geç saatte bitersen reytingin o kadr artar bunu Acun örneğinde de görüyoruz.
Kpa'yı izlemediğim için kaçta bittiğini bilemem. My dün Hürrem ölmesine rağmen 9 küsür almış bu düşük bir reytingtir bence. Kabul etsen de etmesen de öyke.

İstediğim lafı ederim dünkü bölümü hiç beğenmedim. Ayrıca Hürrem'in ölümüne laf etmedim farkındaysan bölümün kötü olmasına laf ettim ki o da benim fikrim.

tamam senin olsun ama ben sadece böyle anlamlı sözler olan,örnek olacak bölüme öyle ağır lafları yakıştıramadım ki sanada yakıştıramadım, bunu söylemek istedim
Valla my bitene kadar ben diziyi eleştirmeye devam edeceğim hoşuna gitmiyorsa alıntı yapmazsın olur biter böylece tartışmamış oluruz.

Bak hala "ağır söyleme" diyorsun. İstediğim gibi fikrimi dile getiririm buna da kimse karışamaz. Biraz zıt fikirlere tahammül edebilmeyi öğrenmelisin.

Kara Para Aşk'ın dünkü bölümü çok güzeldi ama düşük reyting almış.Ben A\B grubunda daha iyi gitmesini beklerdim.Ama ABC1'de gayet iyi gitmiş.
Muhteşem Yüzyıl çok geç saate kadar devam eden bölümüyle düşük gitmiş.Dizi Kara Para Aşk başladıktan sonra artık A\B dizisi olamıyor ve totalle A\B arasında çok az fark oluyor.
Sevdaluk yine çok düşük reytingler almış.Dizinin artık yükseliş yaşaması çok zor.Keşke ilk bölümünde aldığı reytinglerle devam edebilseydi.
Not Defteri totalde çok iyi gitmiş.
Ankara'nın Dikmeninin totalde aldığı reyting çok normal çünkü bu tarz komediler totalde iyi gidiyor.Ama A\B ve ABC1 grublarında Kara Para Aşk gibi bir diziden daha çok izlenmesine gerçekten şaşırıyorum.
Büyük Risk A\B'de çok iyi gitmiş.