ivetM.y haftaya patlama yapabilir ölümlerden sonraki hafta yüksek alıyo Mustafanın ölümü kadar alamasada yüksel alır gine Ab'de @xemrexxx Mustafanın ölümünden sonraki hafta 16 almıştı demi M.y
ivetM.y haftaya patlama yapabilir ölümlerden sonraki hafta yüksek alıyo Mustafanın ölümü kadar alamasada yüksel alır gine Ab'de @xemrexxx Mustafanın ölümünden sonraki hafta 16 almıştı demi M.y
O kadar alamaz ama yüksek alırivetama hürremde aynısı olmaz yılmaz şahin mustiyi melek gibi göstermişti
mustafanın öldüğü bölüm 16 almıştı sonraki bölüm 13 e düşmüştü galibaM.y haftaya patlama yapabilir ölümlerden sonraki hafta yüksek alıyo Mustafanın ölümü kadar alamasada yüksel alır gine Ab'de @xemrexxx Mustafanın ölümünden sonraki hafta 16 almıştı demi M.y
yok artıkın .ssmustafanın öldüğü bölüm 16 almıştı sonraki bölüm 13 e düşmüştü galiba
öyle kalmış aklımda .ss neyse baktım dediğin gibiymişyok artıkın .ss
Ben öldükten sonraki hafta diye hatırlıyorum 16 aldığını emremustafanın öldüğü bölüm 16 almıştı sonraki bölüm 13 e düşmüştü galiba
ibonun ölümünde de bişi yoktu tek farkı flashbacklerle görmediğimiz sahneleri gördük yıldız kültür konuk olmuştu@HachiKo bölümü ben de beğenmedim, böylesine önemli bir karakterin ölümü bu kadar basit olmamalıydı. Bence yazık edildi.
evet öyleymiş zaten ben yanlış hatırlamışımBen öldükten sonraki hafta diye hatırlıyorum 16 aldığını emre
evet bir de flashbackler var tabii onlar büyük bir eksikliktiibonun ölümünde de bişi yoktu tek farkı flashbacklerle görmediğimiz sahneleri gördük yıldız kültür konuk olmuştuonun dışında o bölüm de sıkıcıydı
Yalnız senin haricinde o bölümü beğenmeyen yok. Seninki eleminden kederinden.ibonun ölümünde de bişi yoktu tek farkı flashbacklerle görmediğimiz sahneleri gördük yıldız kültür konuk olmuştuonun dışında o bölüm de sıkıcıydı
Pargalının ölümünde 16 aldı,Mustinin ölümünde 13 aldı.Ben öldükten sonraki hafta diye hatırlıyorum 16 aldığını emre
Öldükten sonraki hafta almıştı yanlışmıyımPargalının ölümünde 16 aldı,Mustinin ölümünde 13 aldı.
Aynen öyleÖldükten sonraki hafta almıştı yanlışmıyım
yok artıkın😱Yalnız senin haricinde o bölümü beğenmeyen yok. Seninki eleminden kederinden.
My'nin özel bölümlerde geç saatlere kadar yayınlandığını ben de biliyorum arkadaşım.Muhteşem yüzyıl çok özel bölümlerde 12 ye kadar yayınlanıyor bir şehzade mustafa .3 sezon finalin de bir de hürremin ölümünde uzun yayınlandı.Abartılacak bir şey yok.Ona bakarsan karadayı her bölüm 12 ye kadar yayınlanıyor...
Ayrıca kpa da 12 ye kadar yayınlandı ona laf söyletmiyorsunuz ama...
Boşlukta 7 den 9 a çıkmış diyorsun boşluk yoktu kpa ile aynı yayınlandı..
Ayrıca pek yükselememiş diyorsun da o kadar önemli karakter çıkmasına rağmen hala en çok izlenen dizilerin başında geliyor Muhteşem Yüzyıl.(Meryem Uzerli,Nebahat Çehre,Okan Yalabık,Selma Ergeç,Filiz Ahmet,Deniz Çakır,Gürbey İleri,Ezgi Eyüpoğlu,Meltem Cumbul,Mehmet Özgür,Burak Özçivit ve daha aklıma gelmeyen bir çok oyuncu ayrıldı ama hala bu oranları alabiliyor...)
İstediğim lafı ederim dünkü bölümü hiç beğenmedim. Ayrıca Hürrem'in ölümüne laf etmedim farkındaysan bölümün kötü olmasına laf ettim ki o da benim fikrim.tamam sen beğenmemiş olabilirsin bişey diyemem ama sıkıldım de geç işte mesela ben hiç sıkılmadım çok iyi sözler vardı hareketli olacağına böyle anlamlı ve örnek olsun benim için daha iyi hatta my nin en iyi bölümü bende artık 134. ve 135. olarak kalacaktır, benim demem o diğer sözler ağır olmuş ve sana yakıştıramadım biz bukadar üzülüyoruz sonuçta hürremin ölümüne böyle laflar olmamış
Valla my bitene kadar ben diziyi eleştirmeye devam edeceğim hoşuna gitmiyorsa alıntı yapmazsın olur biter böylece tartışmamış oluruz.tamam senin olsun ama ben sadece böyle anlamlı sözler olan,örnek olacak bölüme öyle ağır lafları yakıştıramadım ki sanada yakıştıramadım, bunu söylemek istedim
Bak hala "ağır söyleme" diyorsun. İstediğim gibi fikrimi dile getiririm buna da kimse karışamaz. Biraz zıt fikirlere tahammül edebilmeyi öğrenmelisin.tamam eleştir ama bukadar ağır söyleme diyorum sadece nedense my nin akşamki bölümü bunları hiç haketmiyo,bir sıktı diye mi okadar ağır sözler ettin ki ben anlamadımböylesine güzel bölüme öylesine sözleri yakıştıramadım artık yorum yazmıyorum tartışma olmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?