o sneryodan çok belgesele kaçıyor ruhu şad olsu mehmet ali birand ana haberle organize çalışıyolardı
Hahahha aynen ülkenin konularını kopy post yapıyolar
o sneryodan çok belgesele kaçıyor ruhu şad olsu mehmet ali birand ana haberle organize çalışıyolardı
Takas o zaman birisi dizi yazsın , o dizi bittikten sonrada daha dizi yazamaz diyosun yani dediğin buna çıkıyor ve böyle biley yok..
niye cemile ölüyor caroli,ne ölsün öbgz vaktinden önce mi bitiyor anlatıcı küçük osmanın diziyi anlattığı hali 45-50 yaşında aoraya kadar giderler diyodum 😕😕😕
Ama öyle ölümler reyting getirmiştir her zaman.Bakınız Benim İçin Üzülme.Bakınız vurulma sahneleriyle Arka Sokaklar
biü çok güzel bölüm yarın 2. olacaktır
Hahahha aynen ülkenin konularını kopy post yapıyolar
Onu sen değil haberler bile diyorduniye cemile ölüyor caroli,ne ölsün öbgz vaktinden önce mi bitiyor anlatıcı küçük osmanın diziyi anlattığı hali 45-50 yaşında aoraya kadar giderler diyodum 😕😕😕
alakası yok dediğimden onu nasıl çıkardıysan
ülkenin konusu ihtiyarlar heyeti mi ya da tapınakçılar mı bilmiyodum 10 yıldır izlediğim dizinin konusunu bilmiyomuşum demekki
Benim İçin Üzülme de Ahmet'in ölümü iyiydi ama
BİÜ'de ilk bölüm harcinde (oda konuya girmek için) vurulma olmadi bildiğim kadariyla.Ne zamandır izlemiyordum şu son 2 haftadır Orhan için bakıyorum tekrardan.EN iyi örnek dediğin gibi A.S Cemle ölürse oha yuh çüş şaşkınlık belirten ne kadar ünlemli sözler varsa söylerim heralde
biü çok güzel bölüm yarın 2. olacaktır
ülkenin konusu ihtiyarlar heyeti mi ya da tapınakçılar mı bilmiyodum 10 yıldır izlediğim dizinin konusunu bilmiyomuşum demekki
biü reklam olduğundan geldimHayret sen bu saatte gelirmiydin buraya
Benim İçin Üzülme de Ahmet'in ölümü iyiydi ama
tüm olayları onalr yönetmiyo mu şok geçirdim şu an :😕::😕::😕::😕::😕: