30 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

Takas bu ve bundan önceki 3 bölüm diğer bölümlere göre tempo bozunda düştü. Olabilir böyle şeyler, belliki senaristin düşündüğü bişeyler var..

- - - Ekleme - - -

Merak etme o senaeist şuanda kalemi en sağlam olanlardan.

- - - Ekleme - - -

Daha imaj geçti be deniz, 7-8 bölüm sonra bitecek zaten. O yüzden öyle bişey olmaz ama sonlara mı saklıyor dizin temposunu..
Dizinin finalini bari şanına yakışır şekilde yapsın senarist.Çünkü bunu gerçekten hakeden bir dizi.Şuanda ben diziyi açıkçası takip etmiyorum,ailem içeride izliyor ama ilk sezon gerçekten soluksuz izliyordum.Sırf dizinin ilk 2 sezonunun hatrına çok iyi bir final bölümü hazırlamalılar diye düşünüyorum.Ve finalde en az 10 reyting isterim yani.

kalemi sağlamsa her bölüm on numara olmak zorunda ne zaman görsem durgun yazıyon ee bu adamın işi ne diyosun okkalı bi bölüm hazırlıyo olabilir tmm da bu adamın işi her bölüm okkalı yapmaktır 10 bölüm yatıp 1 bölüm iş yapmakla olmaz demek ki harbiden dizinin miladı dolmuş

- - - Ekleme - - -

biü iyi gidiyo ama maç başlayınca düşer

takas adam 3. Sezonunu dolduruyor.. Tüketebileceği tüm konuları tüketti diye biliriz..belki tıkanmışta olabilir.. Misal 3 hafta öncesine kadar sene başından toplam 1-2 bölüm hariç hepsi çok tempoluydu.. Yani senin dediğin gibi 1 bölüm yazıpta diğerlerini durağan yazıyor diye bişey söz konusu değil.. Belkide son bölümlere saklıyor, aklındakilerini.

takas adam 3. Sezonunu dolduruyor.. Tüketebileceği tüm konuları tüketti diye biliriz..belki tıkanmışta olabilir.. Misal 3 hafta öncesine kadar sene başından toplam 1-2 bölüm hariç hepsi çok tempoluydu.. Yani senin dediğin gibi 1 bölüm yazıpta diğerlerini durağan yazıyor diye bişey söz konusu değil.. Belkide son bölümlere saklıyor, aklındakilerini.

konuyu dağıtmak istemiyorum ama bazı senaristler yıllarca yazıyo en yüksek tempoda :)
maç başlıyo biü düşecektir maçla beraber maç olmasa kesin 1.olurdu

Dizinin finalini bari şanına yakışır şekilde yapsın senarist.Çünkü bunu gerçekten hakeden bir dizi.Şuanda ben diziyi açıkçası takip etmiyorum,ailem içeride izliyor ama ilk sezon gerçekten soluksuz izliyordum.Sırf dizinin ilk 2 sezonunun hatrına çok iyi bir final bölümü hazırlamalılar diye düşünüyorum.Ve finalde en az 10 reyting isterim yani.

Hiç şüphen olmasın, senarist öyle yaşanmışlık olayları ve kalemi var ki.. Eminim süper ötesi, unutulmayacak bir final yapacaktır.. Cemilenin öşüm sahnesinde napıcam bilmiyorum. Bazen aklıma geliyor da bi kötü oluyorum :)
umarım hakettiği reytingi alır finalde..

Hiç şüphen olmasın, senarist öyle yaşanmışlık olayları ve kalemi var ki.. Eminim süper ötesi, unutulmayacak bir final yapacaktır.. Cemilenin öşüm sahnesinde napıcam bilmiyorum. Bazen aklıma geliyor da bi kötü oluyorum :)
umarım hakettiği reytingi alır finalde..
Cemile ölecekse 10+ reyting kapıda olmalı inşallah.