30 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

Dizinin finalini bari şanına yakışır şekilde yapsın senarist.Çünkü bunu gerçekten hakeden bir dizi.Şuanda ben diziyi açıkçası takip etmiyorum,ailem içeride izliyor ama ilk sezon gerçekten soluksuz izliyordum.Sırf dizinin ilk 2 sezonunun hatrına çok iyi bir final bölümü hazırlamalılar diye düşünüyorum.Ve finalde en az 10 reyting isterim yani.

takas adam 3. Sezonunu dolduruyor.. Tüketebileceği tüm konuları tüketti diye biliriz..belki tıkanmışta olabilir.. Misal 3 hafta öncesine kadar sene başından toplam 1-2 bölüm hariç hepsi çok tempoluydu.. Yani senin dediğin gibi 1 bölüm yazıpta diğerlerini durağan yazıyor diye bişey söz konusu değil.. Belkide son bölümlere saklıyor, aklındakilerini.

konuyu dağıtmak istemiyorum ama bazı senaristler yıllarca yazıyo en yüksek tempoda

maç başlıyo biü düşecektir maçla beraber maç olmasa kesin 1.olurdu

Hiç şüphen olmasın, senarist öyle yaşanmışlık olayları ve kalemi var ki.. Eminim süper ötesi, unutulmayacak bir final yapacaktır.. Cemilenin öşüm sahnesinde napıcam bilmiyorum. Bazen aklıma geliyor da bi kötü oluyorum

umarım hakettiği reytingi alır finalde..

BİÜ çok iyi gidiyor yine..

Cemile ölecekse 10+ reyting kapıda olmalı inşallah.

Cemile ölecekse 10+ reyting kapıda olmalı inşallah.

niye cemile ölüyor caroli,ne ölsün
öbgz vaktinden önce mi bitiyor anlatıcı küçük osmanın diziyi anlattığı hali 45-50 yaşında aoraya kadar giderler diyodum 😕😕😕