30 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Senaryo süper sadece senaristlerimiz yoruldu kafa olarak haftaya zaten sezon finali

Acitasyona gerek yok. Benim de ne demek istediğimi herkes anlıyor.

Virgülüne kadar katılıyorum

- - - Ekleme - - -

Acitasyona gerek yok. Benim de ne demek istediğimi herkes anlıyor.
Türkiyenin açık ara en iyi dizisi ve dünyaya kafa tutabilen tek dizi

Tamam arkadaslar zirveyi KVP ve Intikam paylasiyor biri Total de digeri AB de zirvede.

Birde söyle bir gercek var. 2012/2013 sezonunun Sampiyonu KURTLAR VADISI PUSU oldu! Ilk haftdan itibaren Total de en fazla izlenen Dizi olarak bu sezonun Türkiye genelinde en fazla izlenen Dizisi oldu... Artik önümüzdeki sezonlara bakacaz

Bu bir yalan değil gerçek ve sen inanmak istemiyorsun çünkü vadiyi kıskanıyorsun

Çoooook Ok.

Vadici arkadaşlar nasıl A/B`yi görmezden geliyorsa biz de totali görmezden gelelim o zaman.

Şampiyonlardan biri de Karadayı ve İntikam. İkisi de geldi Karadayı iki grupta, İntikam da bir grupta zirveyi aldı.

sezon finali çok güzel olucak süprizler bekliyorum arasın intikamını kötü alıcak poyraz

Kendin diyorsun total diye. TOTAL TOTAL yani toplam. İstediğin kadar umursama:😱

Bi haber duydum atalay dicle ünive gitmiş ama öğrencilerin protestosu yüzünden performansını yarıda bırakmış

Intikam gelecek hafta Total grubunda da artis yasar

5 reyting düsüs ü hic bi yerde görmedim diyen arkadaslar var simdi o sizin cok sevdiginiz dediginize göre türkiye deki en kaliteli dizi ( gerci onunda totali ab sinden yüksek ama neyse ) size göre dünyada en fazla izlenen türk dizisi
16 reyting den 9 a düsüyor bu da sizin cok sevdiginiz ab grubunda.
Dizi 7 reyting düsüyor .
Tamam arkadaslar size Göre bes yediden daha büyük

Yine bir Perşembe günü ve yine reytinglerin birbirine savaş açtığı bir gün.Arkadaşlar niye bu kadar uzatıyorsunuz bu durumu? Totalde Kurtlar Vadisi Pusu, Ab grubunda İntikam zirvede. Bunun tartışılacak bir yanı yok artık. Yok o ona 5 reyting fark atmış, yok Ab grubunda fark çok az. Bunları çocuklar bile yapmaz. Her iki tarafın da konuya barış getirmesini temenni ediyorum. Ama yorumlarınız gerçekten gülümsetiyor.Sen sus, hayır sen sus

@yakup09 @kvp konuyla alakası olmayan tartışma içerikli mesajlarınız silindi.
Dilerim tartışmayı daha fazla uzatmazsınız...

reytinglerde toparlanma yok vadi 16 dan 11 intikam 8 den 6 ya dşmüş
intikam ab de gene zirvede günün en iyi işi olarak
vadi 8 in altına düşmüş galip in de geçme şansı var artık
zkfo 3 lere takıldı tns de
unutma beni 27 share ile devam ediyor süper

salih kuşu erken düştü

- - - Ekleme - - -

batılıların yaptığı işler en fazla 60 dk öyle boş bakışma her bölüm ana karakterin hayatını tehlikjeye girmesi senaryonun sürekli tekrar etmesi yok
ayrıca vadinin neresi bizim hikayemiz oluyor halk zaten ihtiyarları biliyor -halkın gümndemi askeri üsse girip kahramanlık yapsak

Moderatörün son düzenlenenleri: