O Ses zaten 2 gruptada 1. Değiştirilmesine gerek yokDaha ne kadar iyi gidebilir 20 reyting mi alacaktı Bence beklentileri tam anlamıyla karşılamış gözüküyor.
Huzur Sokağı ve Dila Hanım başarısını sürdürüyor.
Emir'in Yolu eh işte Show ortalamasına göre iyi diyebiliriz.
Bence Pazartesi A/B'sinde boşluk oluştu. 20 Dakika gelirse A/B'de zirveyi rahat alır bence. Totalde de Huzur Sokağı'na rakip olur.
AB'si berbat vadile kıyaslanamaz anlıklar zaten aga ne alaka..
Daha ne kadar iyi gidebilir 20 reyting mi alacaktı Bence beklentileri tam anlamıyla karşılamış gözüküyor.
Huzur Sokağı ve Dila Hanım başarısını sürdürüyor.
Emir'in Yolu eh işte Show ortalamasına göre iyi diyebiliriz.
Bence Pazartesi A/B'sinde boşluk oluştu. 20 Dakika gelirse A/B'de zirveyi rahat alır bence. Totalde de Huzur Sokağı'na rakip olur.
vadi de ab de uçmuyor
2 reyting abartı oldu maliyeti kurtarmaz o zman
vadi 10.yılındada zirvede ya bu gece as usta vadiden çıraklık öğrenmiş....
AB'si berbat vadile kıyaslanamaz anlıklar zaten aga ne alaka..
kanal d 2 reytin fazla kazanayım derken hem alay konusu oldu itibarını kaybetti hem reytinglerini...bu hamleleri ilerki haftalar temelli çökerse sonu show gibi olur...
Eski düzene çok yakında dönülecektir, bu değişikliklerin hepsi hatalı, haftaya net şekilde görülecek...
Ozan pazartesiden kötü gittiği açık Arka Sokaklar'ın, orada iddilaı yapımlara kafa tutuyordu, burada Huzur Sokağı'nı zor geçiyor...
Aslında bu durum beni çok şaşırtmadı, bazı diziler birbirini yükseltir, karşındaki dizi ne kadar güçlüyse sen de o kadar güçlü olabilirsin, zira ekran başındaki kişi çok olur, reklamlarda vs. sana kayarlar...
Cuma en az tv izlenen gün olacak nerdeyse bu gidişle, belki de öyle hatta...
Huzur Sokağı A/B'de çok rahatladıldı bu arada, twitter'dakilere bakarsak A/B'de 10'un üzerindeymiş SBT'de, Arka Sokaklar Dila'nın da gerisindeymiş...
Totaldeki boşluk daha büyük gibi geldi bana ama senin dediğin de doğru, A/B'si olan bir dizi var sadece şimdilik...
12 ile 2 yi kıyaslamayacak konumdasın anladım.
Endgame sonunda benim dediğimi mantıklı bulmuşsun
Ben demiştim ya, Pazartesi A/B izleyicisi ekran başında o yüzden yalan Dünya daha yüksek çıkar diyr