mahoni my nin fragman çıkmadı mı sen bilirsin
çıktı
mahoni my nin fragman çıkmadı mı sen bilirsin
türkiye nüfusu günün birinde 1 milyarı geçerse şaka yapmıyorum gerçek dediğin yüzde 100 olur...ooo süper en az 50 milyon izlenir sinemada
Gunun samarlanan dizi listeleri ; hzur , dilos, emir veee ilk 100 giremeyen subat
kanaltürk teki film türk filmi mi ki sadece türkiye de izlensin ilginçtürkiye nüfusu günün birinde 1 milyarı geçerse şaka yapmıyorum gerçek dediğin yüzde 100 olur...
aga haluku geçtin tebrikler
star düşük gidince mahoni fragman reklamını es geçiyor bugün...hem sen efsunu tanıyonmuda hemen gişe yorumu yapıyon..ne biliyon.ben belki başka efsundan bahsediyom....mahoni my nin fragman çıkmadı mı sen bilirsin
kanaltürk teki film türk filmi mi ki sadece türkiye de izlensin ilginç
- - - Ekleme - - -
o konuda eline su döken çıkmaz panpa
ben türkiye için konuştum dünyayı katarsan hesaba orası ayrı..kanaltürk teki film türk filmi mi ki sadece türkiye de izlensin ilginç
- - - Ekleme - - -
o konuda eline su döken çıkmaz panpa
ben türkiye için konuştum dünyayı katarsan hesaba orası ayrı..
as hariç dizi kalmadı zaten piyasada...Gunun samarlanan dizi listeleri ; hzur , dilos, emir veee ilk 100 giremeyen subat
aga haluku geçtin tebrikler
formüliteyi yazdım yukarı nüfusu artır gişeyi bastır....başbakan 3 çocuk projesini büyültüp 7-8 çocuğa artırısa yakında oda olur...7-8 milyon sinema izleyicisi olan türkiyede 50 mi,lyon izleyicciye ulaşırsan helal derim panpa
formüliteyi yazdım yukarı nüfusu artır gişeyi bastır....başbakan 3 çocuk projesini büyültüp 7-8 çocuğa artırısa yakında oda olur...