mahoni my nin fragman çıkmadı mı sen bilirsin![]()
çıktı
mahoni my nin fragman çıkmadı mı sen bilirsin![]()
türkiye nüfusu günün birinde 1 milyarı geçerse şaka yapmıyorum gerçek dediğin yüzde 100 olur...ooo süperen az 50 milyon izlenir sinemada
Gunun samarlanan dizi listeleri ; hzur , dilos, emir veee ilk 100 giremeyen subat![]()
kanaltürk teki film türk filmi mi ki sadece türkiye de izlensin ilginçtürkiye nüfusu günün birinde 1 milyarı geçerse şaka yapmıyorum gerçek dediğin yüzde 100 olur...
aga haluku geçtin tebrikler
![]()
star düşük gidince mahoni fragman reklamını es geçiyor bugün...hem sen efsunu tanıyonmuda hemen gişe yorumu yapıyon..ne biliyon.ben belki başka efsundan bahsediyom....mahoni my nin fragman çıkmadı mı sen bilirsin![]()
kanaltürk teki film türk filmi mi ki sadece türkiye de izlensin ilginç
- - - Ekleme - - -
o konuda eline su döken çıkmaz panpa![]()
ben türkiye için konuştum dünyayı katarsan hesaba orası ayrı..kanaltürk teki film türk filmi mi ki sadece türkiye de izlensin ilginç
- - - Ekleme - - -
o konuda eline su döken çıkmaz panpa![]()
ben türkiye için konuştum dünyayı katarsan hesaba orası ayrı..
as hariç dizi kalmadı zaten piyasada...Gunun samarlanan dizi listeleri ; hzur , dilos, emir veee ilk 100 giremeyen subat![]()
aga haluku geçtin tebrikler
![]()
formüliteyi yazdım yukarı nüfusu artır gişeyi bastır....başbakan 3 çocuk projesini büyültüp 7-8 çocuğa artırısa yakında oda olur...7-8 milyon sinema izleyicisi olan türkiyede 50 mi,lyon izleyicciye ulaşırsan helal derim panpa![]()
formüliteyi yazdım yukarı nüfusu artır gişeyi bastır....başbakan 3 çocuk projesini büyültüp 7-8 çocuğa artırısa yakında oda olur...