30 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

dün değim gibi arka sokslsr cuma günü daha iyi gider.. adanalıda cuma günü yayınlanmıştı. kanal d nin tek tutan hamlesi bu arka soakalar olacak. hs zatene her hafta düşecektir demiştim ama atv reklam politakasını değiştir sanırım daha az bölecek diziyi buda dizinin reytinginin artmasına neden olabilir. bu iki dizinin reklam politikasından habersiz dila hanım tabikki göçecek :))) bu arada emirde daha az bölünerek yayınlanacak ondanda artış olabilir

Nasıl konuşacağımı sana mı soracağım acaba. Hazırlık maçı da değildi üstelik.

bana sorcan öünkü benle konuşuyon başkasıyla nasıl konuşursan konuş benle ayy lı oyylu konuşma kıyamam nedir yav kıy gözünü sevdiğim kıy :d hazırlık maçı değilmiydi ne maçıydı özel maçmıydı yoksa :d

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 10.09 , 2) ATV: 6.43 , 3) STAR: 5.06 , 4) KNLTRK: 3.7 , 5) SHOW: 3.39

bana sorcan öünkü benle konuşuyon başkasıyla nasıl konuşursan konuş benle ayy lı oyylu konuşma kıyamam nedir yav kıy gözünü sevdiğim kıy :d hazırlık maçı değilmiydi ne maçıydı özel maçmıydı yoksa :d

Yav sen banlandığından dolayı gündeme fransız kalmışsın. O maç geçti gitti, Fb maçını diyorum yani :D Sen bu gece yatmadan önce bütün reyting konularını oku :D
Fazlasıyla konu dışına çıktık. Burda bitsin konuşma :D

Kanal D bir hafta Yalan Dünya ve Arka Sokakların yeni bölümünü yayınlamadı. Bu yüzden oranları bir az düşmüş olabilir

Yav sen banlandığından dolayı gündeme fransız kalmışsın. O maç geçti gitti, Fb maçını diyorum yani :D Sen bu gece yatmadan önce bütün reyting konularını oku :D
Fazlasıyla konu dışına çıktık. Burda bitsin konuşma :D

gülüm ben hepsini okudum herşeyden haberdarım sen sıkma o güzel canını ben ne diyom sen ne diyon fb maçı my yi geçti mi de ben geçti diyecem berkann reyiz nolmuş sana yav sana laf anlatana kadar canım çıkıyo :d ilginçsin valla

hs bir türlü artmıyor .. dila hanım başını gösterdi ama arka soaklar en çok çocuk dizisi olan emiri vurmuş gözüküyor :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gülüm ben hepsini okudum herşeyden haberdarım sen sıkma o güzel canını ben ne diyom sen ne diyon fb maçı my yi geçti mi de ben geçti diyecem berkann reyiz nolmuş sana yav sana laf anlatana kadar canım çıkıyo :d ilginçsin valla

Sen diyebilirsin :D
Kanal Dnin hamleleri gerçekten de tuttu. Beyaz da yükselir bugün.

kanal d 7 yıldır arkayı en az 1500 kez çok rahat belki 2000 i ni de geçmiştir tekrar oynattı o konuda 1.açık ara :D