30 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

önemli olan sonuç endgame bakalım nasıl gelecek sonuç anlıklar yanıltıcı olabiliyor :D bir de snn tahmin ilk hafta itiibariyle tutmadı panpa

hs bu saatlerde 8 .7 falan almış geçen hafta şimdi 7 yi zor gördü ama ab de şaha kalmış :))) kanal d ab yi tamamemen hs ye amanet etti yazık :)))

Dila Hanım 3.8 ratingle AB'de 2. sırada! Totalde 5.6 ratingle 3. sırada!

AB grubunda Huzur Sokağının ezici üstünlüğü devam ediyor! Dizi şuan 10.1 ratingle açık ara lider!

önemli olan sonuç endgame bakalım nasıl gelecek sonuç anlıklar yanıltıcı olabiliyor :D bir de snn tahmin ilk hafta itiibariyle tutmadı panpa

Haftaya görüşeceğiz bence, bu hafta her dizi reklamsız...

Arka Sokaklar'a blok reklam zarar verdi gibi, tam reklamda toplamda daha iyi olabilirmiş gibi geldi şimdi bana...

Yarın AR TNS'de 7 alırsa iyi. :)

Huzur Sokağı A/B'de 9 alabilir...

arka sokakların açık birinci olacağı anlıklarıda görecekmiydik ya....yaş yetmiş iş bitmemiş lafı sadece vadiye söylenmiyomuş demekki...

Haftaya görüşeceğiz bence, bu hafta her dizi reklamsız...

Arka Sokaklar'a blok reklam zarar verdi gibi, tam reklamda toplamda daha iyi olabilirmiş gibi geldi şimdi bana...

Yarın AR TNS'de 7 alırsa iyi. :)

Huzur Sokağı A/B'de 9 alabilir...

bakalım haftaya bence sadece kyıp düşerse düşer ötekilerde en fazla 0.5oynama olur totalde :D

ben arka sokakların ab de toparlanır sanmıştım cuma günüde ama maalesef eski tas eski hamam. kanal d bu hamleleriyle cuma günü ab birinciliğini atv verip ondan total birinciliği aldı :)))) bu ab de düşük atv yi çok memnun etmiştir..

kısacası kanal dnin bu taktiğinden en çok kar eden ab de huzur sokagıyla atv totalde arka sokaklar :)) en çok zarar edense emirin yolu oldu :)))))))))))) emir ya gün değiştirecek ( perşembeye geçebilir) yada emir yolcudur baglasan durmaz :)))))))

Arka Sokaklar çok kötü gidiyor aslında, dizi pazartesi 12 reytingi görmüştü 3. olduğu bir hafta, pazartesi aldığı son reytingden düşük çıkarsa şaşırmam, banko gözüyle baktığımız bir iş bekleneni veremiyor...

Huzur Sokağı bence çok iyi gidiyor, çok fazla düşme ihtimali vardı ama birinci de iyi gitmediği için direnebildi...

Dila hanım çok şaşırtıyor beni...

Yarın reklam sürelerini paylaşacağım, bugün nerdeyse tüm kanallar taktik peşinde, Kanal D'den Show'a kadar tüm kanallar reklamsız akıyor...

Daha ne kadar iyi gidebilir 20 reyting mi alacaktı :) Bence beklentileri tam anlamıyla karşılamış gözüküyor.

Huzur Sokağı ve Dila Hanım başarısını sürdürüyor.

Emir'in Yolu eh işte Show ortalamasına göre iyi diyebiliriz. :)

Bence Pazartesi A/B'sinde boşluk oluştu. 20 Dakika gelirse A/B'de zirveyi rahat alır bence. Totalde de Huzur Sokağı'na rakip olur. :)

emirin yolunda bir senaryo var evlker şenlik kız rakibi gördüğü hizmetçiye bir ilaç içirdi kızın kimyası değişti :))) garip garip alışkanlıklar elde etti. :)))) nasıl bir ilaçmış bu ya :))))))))

emir ise güneşe okadar oyunoynadı 2 bölüm sonra kıza aşık oldu gizli gizili eve girip ( cems bonda mübarek) küpelerini kıza veriyor :))))) yaw wmir küpeleri vermek için eve niye girersin kafayı mı yendin millet küpe çalmak için eve gizli gizli girer bizim emir küpe vermek için gizili gizli eve giriyor :)))))))

AB grubunda Huzur Sokağı
9.7 ratingle lider! Arka
Sokaklar 5.5 ratingle 2.
sırada! Dila Hanım 4.6
ratingle 3. sırada!