sanacaktan saraya gelmişler sünnet düğünü içinyanlız bu şehzadeler kazık kadar sancağa gitme oalyı yok muydu acep o zamanlar
Galiba geçen hafatki gibi 21-20 yada 21:25'den sonra reklam verip 22:30'a kadar reklamsız gider
ben de seni etiketleecketim tam o soru içinsanacaktan saraya gelmişler sünnet düğünü için
Misafirler Fatih'e bakıyor Karadayıya nasıl bakcam ben
firuze geldiğinde adam 39 yaşındayd şimdi 50 arada fark var ayrıca gözünle görmediğin şeylerden o ka emin konuşmageçen sezon iranlı ajanla iyi fink attı sülüman))) keşke o zamanda eleştirseydin.. adam hürremden sonra kimseyi gözü görmüyordu. dizide koklamadıgı gül kalmadı sülümanın)))
4 aldı şimdi daha ne kadar dusecekkiMuhteşem Yüzyıl'da yüksek başlamıştı hatırlatırım ama şimdi düştü.
Sende bak gercekten cok güzel diziMisafirler Fatih'e bakıyor Karadayıya nasıl bakcam ben
fatihin oranları gayet başarılı siz sbtye bakmayın. sbt de bile kanal d böyleyse tns de uçuyordur merak etmeyin ))))) oyuncuların eleşti,rilecek bir hali yok hepsi gayet başarılılarYazık oldu 10 milyona of of gamzeyi neden koydularki cansu dere. Olaydı iyidi
İnşallah bozmazlarvay be fatih'in elinden kuran düşmüyor. sülüman gibi findigirdek çıkmadı ..kılıç dövdü şimdi de akşam çalışıyor sarayda .. halveti kabul etmedi. sülüman olsaydı kaçırmazdı bu fırsatı )))))
gamze özçelik i beğendin mi 😱fatihin oranları gayet başarılı siz sbtye bakmayın. sbt de bile kanal d böyleyse tns de uçuyordur merak etmeyin ))))) oyuncuların eleşti,rilecek bir hali yok hepsi gayet başarılılar