30 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Fatih umduğumdan daha iyi gidiyor gerçekten. Müzikleri beğendim. Diyaloglar üzerinde çalışıldığı belli. Oyucularla ilgili görüşümse değişmedi. Gamze Özçelik ve M.Akif bence yetersiz maalesef. Birde Fatih'in son 10 yılını işliyor olmalarını göz önünde bulundurursak 40'lı yaşlarında olması gerekiyor. Bu yüzden daha olgun bir oyuncu tercih edilebilirdi diye düşünüyorum.

fatih kesin tuttu ilk bölüm kanal d nin ugursuzluguna ugrasada ikinci bölüm bayagı bir yükselecektir

fatih gayet iyi gidiyo bitene kadar yükselmeye devam eder

Bu twite @xemrexxx bayılır :F
#fatih muhtesem yuzyilda oynayamayanlara teselli dizisi gibi olmus ya...
my de önemli rolleri oynamak için iyi oyncu olmak gerekir fatihteki önemli rollerde oynayanlarada seda akman ve teoman kumbaracıbaşı hariç iyi değiller :D neyse yemek yedim geldim şimdi fatih i açayım da hata blayım beyazsoy mode on :)

Fatih çok başarılı gidiyor, yarın güzel reytingler bekliyorum :)

Fatih'im iyi gidiyor. Ab'si daha iyidir kesin. Valla müthiş dizi müthiş. :D Mehmet Akif Alakurt süper zaten adamım ya. :D Salih Bademci'yi de çok beğendim bu arada. :)

Açıkçası fatih fena değil.. Uzun süre insanları ekranda tutar mı bilmem şuana zehir dışında bişey görmedik. Karadayı ve o sese rakip geldi denebilir. Muhteşem gibi yabancılara dizi satacağı diye bin taklalarla yalanlarla Osmanlıyı karalamiyor. Milli değerleri kullanılıyor(giriş müziğinde salavatı kulanmışlar çok başarılıydı) çoğunlukla. Birde dövüş sahnesi muhteşem gibi müsamere değil kılıç kulanılması çok iyi.. Muhteşemin çoğu hatasını yapmıyor ders almılkar. Kara murat filimleri günümüz versiyonu. erkeklerde bu diziyi rahar izler

Bence bu dizi tuttu. Kanal D nin en başarılı işi olmuş
my ye laf atmasan olmaz :F

Dizi tutar mı tutmaz mı bilemem. Şu anda fena gitmiyor, ama oyuncular nedir böyle? Bu kadar bütçe ayırmışsın. Hadi başrolleri geçtim yan karakterleri iyi seçseydiniz arkadaş.