30 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Fatih sert başladı müziklerde iyi şuan için.:)

Biraz daha beklediğimden iyi çıktı.:D

Kanuni'den hızlı çıktı.Kanuni harem'e gidiyoruz Fatih ilk bölümden sefere çıkıyoruz dedi.:DHelal Fatih.:D

Şu kağıt parçalama sahnesi nerden alıntı acaba.:DÇok yabancı duruyor.:)

Dizide şok açıklama geldi.7 kez zehirlenmeye çalıştırılmış.Dizi sert başladı harbiden.😱
off heycanlandım adamım m.akif var zaten bu dizinin ilk bölümünü kesin izlicem netten :d

Fatih kötü başlamış ilk anlıkta.
yeni bi dizi için gayet iyi kötü değil :)

Fatih güzel başlamış manyak bir dizi olmuş ya beklediğim gibi alamıyorum kendimi izlemekten. :D

arkadaş daha ilk reklama girmiş berbat reklam stratejisi diyorsun anlamıyorum vallahi anlamıyorum :D zaten 1 saatte 15 dk veriyo herkes açık ve net
sen nasıl vadi 22:35 reklama girdiğinde 22:45 bekleseydi diyodun nasıl beğenmiyodun bende 21:07 beğenmedim 21:45 olsaydı özet şov yapardı baksana yarısından fazlası reklam olmasına rağmen 4.44 ve fatihi geçmiş :)

Büyük ülküleri olan bir sultan olmasaydım, evlatlarımdan beklentilerim de bu kadar büyük olmayacaktı! #fatih

Açıkçası fatih fena değil.. Uzun süre insanları ekranda tutar mı bilmem şuana zehir dışında bişey görmedik. Karadayı ve o sese rakip geldi denebilir. Muhteşem gibi yabancılara dizi satacağı diye numara bin takla atmıyor yalanlarla Osmanlıyı karalamiyor. Milli değerler kullanılıyor çoğunlukla. Birde dögus sahnesi muhteşem gibi müsamere değil. Muhteşemi ne çoğu hatasını yapmıyor. Kara murat filimleri günümüz versiyonu.

Bence bu dizi tuttu. Kanal D nin en başarılı işi olmuş

Son düzenleme:
sen nasıl vadi 22:35 reklama girdiğinde 22:45 bekleseydi diyodun nasıl beğenmiyodun bende 21:07 beğenmedim 21:45 olsaydı özet şov yapardı baksana yarısından fazlası reklam olmasına rağmen 4.44 ve fatihi geçmiş :)
yav bu yarışma bişey olmaz erkenden reklama girmesi daha iyi ilerde girmez ve artar şimdi girmeseydi karadayı yeni bölüm başladığında mecbur girecekti o zaman daha kötü olurdu orasını düşün :)

Açıkçası fatih fena değil.. Uzun süre insanları ekranda tutar mı bilmem şuana zehir dışında bişey görmedik. Karadayı ve o sese rakip geldi denebilir. Muhteşem gibi yabancılara dizi satacağı diye numara bin takla atmıyor yalanlarla Osmanlıyı karalamiyor. Milli değerler kullanılıyor çoğunlukla. Birde dögus sahnesi muhteşem gibi müsamere değil. Muhteşemi ne çoğu hatasını yapmıyor. Kara murat filimleri günümüz versiyonu.

Bence bu dizi tuttu. Kanal D nin en başarılı işi olmuş
off aga naptın ya bu diziyi kesin izlicem inşallah tutar diziye inanılmaz kanım ısındı :D tutsunda kanal d yükselsin onlarında emekleri boşa gitmesin fazla yazıktır :D

Fatihin muzikleri cok iyi m.akif de cok iyi ama keske my gibi taninan oyunculardan kurulu bi dizi olsaydi o kadaar para harcamislar bu oyunculari mi bulmuslar :D

karadayıda kenan imirzalıoğlu olmasaydı fatihi izlerdim pazartesileri ama kenan varken karadayı bitene kadar d:

M.Akif Alakurt mükemmel bi oyuncu gerçekten rolü şov yapa yapa oynar rahat olun :d