Gayet kibar yazdım bence zira bu kibar halim fragman daha1
2-Zeynep'in cevabı
3-Denizin cevabı
Biraz sert yazmadın mı?işte bir bayan ve bir erkeğin farklı cevabı
kibar ve kabalık misali
![]()
Gayet kibar yazdım bence zira bu kibar halim fragman daha1
2-Zeynep'in cevabı
3-Denizin cevabı
Biraz sert yazmadın mı?işte bir bayan ve bir erkeğin farklı cevabı
kibar ve kabalık misali
![]()
hahahahahahaGayet kibar yazdım bence zira bu kibar halim fragman daha![]()
Kırgın Çiçeklerim oldukça başarılı ama dünkü yorum konusunda bölüm durgundu demiştim haftaya yeniden 6 civarı alırız.![]()
Böyle iki günlük üyelere haddini yavaştan bildiriyorum ama mesela @MasacRE- olsa daha sert bildiririmhahahahahahaalemsin ya
kibarlığına hayran kaldım![]()
Bizim seyircimiz sadıktır haftaya yeniden iyi bölümle 6 küsür alırızBen dahada düşer diye korkmuştum ama yinede iyi gelmiş ratingler dün bölüm çok durağın olduğu için korkuyordum ama gücünü göstermiş yine dizimiz![]()
Böyle iki günlük üyelere haddini yavaştan bildiriyorum ama mesela @MasacRE- olsa daha sert bildiririm
Bizim seyircimiz sadıktır haftaya yeniden iyi bölümle 6 küsür alırızBu sezon 5-6 Reyting aralığında gidecek
![]()
Böyle iki günlük üyelere haddini yavaştan bildiriyorum ama mesela @MasacRE- olsa daha sert bildiririm
Bizim seyircimiz sadıktır haftaya yeniden iyi bölümle 6 küsür alırızBu sezon 5-6 Reyting aralığında gidecek
![]()
BUNUN Kapatma tuşu yok muÇukur olmamış. Pek beğenen de yok.
İçerde'nin başarısından nemalanmaya çalışırsan olacağı bu.
Daha İçerde'nin 40'ı çıkmadan kopyasını yayına sürdüler.
Zamanla düşer zaten. 😎
Bunu bana da yapsana delikanlıBöyle iki günlük üyelere haddini yavaştan bildiriyorum ama mesela @MasacRE- olsa daha sert bildiririm![]()
Senin konuşacak yüzün mü kaldı la seni çok yerin dibine soktum zamanındaBunu bana da yapsana delikanlı![]()
![]()
100. bölümde final yapın da o kadar bölüm heba olmasınSenin konuşacak yüzün mü kaldı la seni çok yerin dibine soktum zamanında![]()
Hayalinizde göremeyeceksiniz100. bölümde final yapın da o kadar bölüm heba olmasın![]()
![]()
Sıla bana rüyamda Kırgınlar final yapıyordu dedi ben bilmemHayalinizde göremeyeceksiniz![]()
İmkansız inanmam da diyor SılaSıla bana rüyamda Kırgınlar final yapıyordu dedi ben bilmem![]()
![]()