Gayet kibar yazdım bence zira bu kibar halim fragman daha1
2-Zeynep'in cevabı
3-Denizin cevabı
Biraz sert yazmadın mı? işte bir bayan ve bir erkeğin farklı cevabı kibar ve kabalık misali
Gayet kibar yazdım bence zira bu kibar halim fragman daha1
2-Zeynep'in cevabı
3-Denizin cevabı
Biraz sert yazmadın mı? işte bir bayan ve bir erkeğin farklı cevabı kibar ve kabalık misali
hahahahahaha alemsin yaGayet kibar yazdım bence zira bu kibar halim fragman daha
Kırgın Çiçeklerim oldukça başarılı ama dünkü yorum konusunda bölüm durgundu demiştim haftaya yeniden 6 civarı alırız.
Böyle iki günlük üyelere haddini yavaştan bildiriyorum ama mesela @MasacRE- olsa daha sert bildiririmhahahahahaha alemsin ya
kibarlığına hayran kaldım
Bizim seyircimiz sadıktır haftaya yeniden iyi bölümle 6 küsür alırız Bu sezon 5-6 Reyting aralığında gidecekBen dahada düşer diye korkmuştum ama yinede iyi gelmiş ratingler dün bölüm çok durağın olduğu için korkuyordum ama gücünü göstermiş yine dizimiz
Böyle iki günlük üyelere haddini yavaştan bildiriyorum ama mesela @MasacRE- olsa daha sert bildiririm
Bizim seyircimiz sadıktır haftaya yeniden iyi bölümle 6 küsür alırız Bu sezon 5-6 Reyting aralığında gidecek
Böyle iki günlük üyelere haddini yavaştan bildiriyorum ama mesela @MasacRE- olsa daha sert bildiririm
Bizim seyircimiz sadıktır haftaya yeniden iyi bölümle 6 küsür alırız Bu sezon 5-6 Reyting aralığında gidecek
BUNUN Kapatma tuşu yok mu @mrt-06 @denizz19 @Aserat @Çiğdem- @Harunnn60 @YiğittÇukur olmamış. Pek beğenen de yok.
İçerde'nin başarısından nemalanmaya çalışırsan olacağı bu.
Daha İçerde'nin 40'ı çıkmadan kopyasını yayına sürdüler.
Zamanla düşer zaten. 😎
Bunu bana da yapsana delikanlıBöyle iki günlük üyelere haddini yavaştan bildiriyorum ama mesela @MasacRE- olsa daha sert bildiririm
Senin konuşacak yüzün mü kaldı la seni çok yerin dibine soktum zamanındaBunu bana da yapsana delikanlı
100. bölümde final yapın da o kadar bölüm heba olmasınSenin konuşacak yüzün mü kaldı la seni çok yerin dibine soktum zamanında
Hayalinizde göremeyeceksiniz100. bölümde final yapın da o kadar bölüm heba olmasın
Sıla bana rüyamda Kırgınlar final yapıyordu dedi ben bilmemHayalinizde göremeyeceksiniz
İmkansız inanmam da diyor SılaSıla bana rüyamda Kırgınlar final yapıyordu dedi ben bilmem