30 Ekim 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kırgın Çiçeklerim oldukça başarılı ama dünkü yorum konusunda bölüm durgundu demiştim haftaya yeniden 6 civarı alırız. :A

Ben dahada düşer diye korkmuştum ama yinede iyi gelmiş ratingler dün bölüm çok durağın olduğu için korkuyordum ama gücünü göstermiş yine dizimiz:Z

hahahahahaha :F alemsin ya :F
kibarlığına hayran kaldım :A
Böyle iki günlük üyelere haddini yavaştan bildiriyorum ama mesela @MasacRE- olsa daha sert bildiririm :A

Ben dahada düşer diye korkmuştum ama yinede iyi gelmiş ratingler dün bölüm çok durağın olduğu için korkuyordum ama gücünü göstermiş yine dizimiz:Z
Bizim seyircimiz sadıktır haftaya yeniden iyi bölümle 6 küsür alırız :A Bu sezon 5-6 Reyting aralığında gidecek :A

Böyle iki günlük üyelere haddini yavaştan bildiriyorum ama mesela @MasacRE- olsa daha sert bildiririm :A

Bizim seyircimiz sadıktır haftaya yeniden iyi bölümle 6 küsür alırız :A Bu sezon 5-6 Reyting aralığında gidecek :A
DHDHr-TXsAE-93V.jpg

Çukur olmamış. Pek beğenen de yok. :A

İçerde'nin başarısından nemalanmaya çalışırsan olacağı bu. :F

Daha İçerde'nin 40'ı çıkmadan kopyasını yayına sürdüler. :F

Zamanla düşer zaten. 😎

çukur iyi gidiyor ab ve abc1 de zirveyi alabilir:X
söz totali bırakmayacak gibi özeti bile ilk 3te olur
kırgınlar bu reytingle 4.sezonu da görür ntc film zaten avşar film gibi suyunu çıkarıyor:A @xBUGRAx

Çukur olmamış. Pek beğenen de yok. :A

İçerde'nin başarısından nemalanmaya çalışırsan olacağı bu. :F

Daha İçerde'nin 40'ı çıkmadan kopyasını yayına sürdüler. :F

Zamanla düşer zaten. 😎
BUNUN Kapatma tuşu yok mu:A @mrt-06 @denizz19 @Aserat @Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt