30 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhamet nasıl böyle artar ya kesin şika var yuh.

Doksanlar 6'lara çıkmış haftalıklarda YD'yi geçecek gibi @EveN konuya gelince kıyamet kopacak.
@xemrexxx

eğer bugün vadi 13.70 den yukarı almazsa şike vardır açık ve net

Reytinglerle oynamislar sanki

Doksanlar bir anda bu kadar cikmasi ilginc, hele yeni dizi arefesinde.

my düşmüş doksanlar akıl almaz bir şekilde resmen uçmuş aşk çakılmış

Muhteşem Yüzyıl iki grupta da iyi giderek zirvede yer almış. Ab'de yükselmiş.

Doksanlar şaşırtıcı yükselişine devam ediyor. Bu oranlarla günü hayatta değişmez. Bugünün Saraylısı'na başlamadan yazık oldu.

A.Ş.K geçen haftaya benzer oranlar alarak iyi gitmemiş.
Ab'de 5-6 alamazsa durum kötü.

Merhamet ab'de yükselerek çok iyi gitmiş. 5+ almayı sürdürebilirse Kanal D bitirmez diziyi.

Hıyanet Sarmalı kötü gitmiş. Samanyolu için kötü reytingler bunlar! Yakında kalkar yayından.

Pis Yedili de iyi oranlarla yoluna istikrarlı bir şekilde devam ediyor.

Doksanlar nasıl yükseldi bir anda bu kadar anlamadım gitti.

Diziyi canı gönülden tebrik ediyorum.
Yüzyıl'ın özetini geçebildi.

Hazal Aşk'ta tutmazsa şarkıcı olacağım demişti.Hazal'ı sevmeyenler yaşadı.

Ask bu oranlari hiç haketmiyor..

muhteşem yine düşmüş halvet lazım dedik halvet yazdılar ))) ama yanlış halvet yazunca düşmüş ))) lakin forumda yazılanlar dogruysa sümbül aganın halvete girimiş )) harem ağaların bunu yapması imkansız yazık senarist reyting için bin takla atıyor. doksanlar doksandan çakmaya devam ediyor aşk totalde yükselip ab düşerek hızla total dizisi oldugunu kanıtlıyor ve @yakup09 da selam çakarak ilerliyor)))) atv nin zahideyle yetişi esra erola rakip olarak düşünmesi komedi ötesi . elinde nihat hatipoglu gibi bir reyting canavarı var denek sistemi daha dindar koy haber öncesini reytinge reytingdeme iki dünya arasında dün yazdım finalimsi bir trafik kazası vardı yükselmesi normal

son not: hıyanet sarmalına geçen hafta 5 daika baktım kaliteli buldum ve stv seyircisi sevmez böyle kaliteli işleri dediğimi hatırlatmak isterim ))))

aşk total dizisimi
totalde 8.sırada 3 reyting almıs

aşk total dizisimi
totalde 8.sırada 3 reyting almıs
hacı nasıl okuyorsun yazdıgımı )))) total dizisi olma yoluna ilerliyor diyorum. sen aşkın ilk başlardaki ab reytinginden habersizsin sanırım 5,58'den 4.49 a düşerken totalde pek düşme olmadı

Halvet konusunu demin açtım fotolu bakabilirsin.

enteresan sonuçlar ne oldu da doksanlar doksandan çakmaya başladı