30 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vışhh my yi geçme planlarına harcadığınız süreyi nükleer eneri geliştirmeye harcasanız şimdiye japonyayı geçmiştik

arka sokaklar 4 reytign artınca sorun yok doksanlar 1 reyting artınca nerden geliyo bu kitle çok güzel böyle devam

Çarşamba akşamının reyting durumunu özetleyen parça Teoman'dan geliyor;

Paramparçaaaaa aaa-ııı aaaaa

Diğer gunler alismisiz reytinglerin iki yapim arasinda paylasilmasina. Carsamba bölündü reytingler resmen. 8 ona, 5 digerine, 5 berikine, kalan dilimi de digerleri arasinda paylaşıyor

Aynen aga as ya da güneşi beklerken çarşambaya gelmeli. Haftasonuna da x-factor ya tutacak ya tutacak artık.

Aynen aga as ya da güneşi beklerken çarşambaya gelmeli. Haftasonuna da x-factor ya tutacak ya tutacak artık.
x mix tutmaz aga ne x faktörü
ismi bile ofsayt tutmayacağı kesin acun ve stv dizileri süpürür ne x bırakırlar ne y

tüm kanallar reklamken bile my 9 görememiş çarşamba günü zirvesini alınmayı bekliyo

my suskunları uçurumu geçti
başta hürrem mustiye oyun yaptı sonra efendi hazretleri hürreme sonra hürrem musti tarafına aradan sokullu mustiye derkene çok karıştı
@mrt-06

@takas benim hiç bir kanalı kötüleme gibi amacım yok. kanal d ile samanyolundan daha fazla dalga geçiyorum o zaman hiç böyle yazmıyordun ))) ben gördüğümü her yerde her zeminde söylerim söyledimdimde dün iki dünya arasında ab de
55IKI DUNYA ARASINDASAMANYOLU TV19:54:3720:53:000,942,67
almış bunu eleştirmeyelim mi yani ki o videoyuyu sana da yoladım o zaman bişey dememiştin

My iyi gitmiş. Merhamet şova başlamış
Pİs Yedili reklamda uçmuş. İnsanlar bekledi tabii o kadar.

gelsinler hepsi çarşambaya sümbül ağa melaune bedduası ile bekliyor onları

Aga X-Factor haftasonu denenecek illa ki. Benim umudum var biraz bakalım.