30 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
12 alması mümkün değil bu bölüm, eğer alırsa siteye 1 yıl girmeyeceğim. :) Böyle bir iddiam var. :)

10 reytingden bir puan aşağı alsın çırılçıplak istiklal caddesinden tünele kadar tek ayak üstünde zıplayarak gideceğim :))

bende o derece iddialıyım :)

AB'de Öyle Bir Geçer
Zaman Ki 6.80 ratinglee 1.
Seksenler 5.60'la 2.
Newyork'ta Beş Minare
4.19 ratingle 3. sırada

Obgzk bugun biraz uzatti ozet'i muhtemelen daha gec bitecek dizi :)

- - - Ekleme - - -

Obgzk reklam ,birazdan basliycak

- - - Ekleme - - -

Obgzk yeni bolum basliyor..

Obgzk bugun biraz uzatti ozet'i muhtemelen daha gec bitecek dizi :)

- - - Ekleme - - -

Obgzk reklam ,birazdan basliycak

Kısalttı sanki, 2 hafta önce daha uzundu diye hatırlıyorum, dizi 10'u göremez bu saatte başlarsa...

- - - Ekleme - - -

10 reytingden bir puan aşağı alsın çırılçıplak istiklal caddesinden tünele kadar tek ayak üstünde zıplayarak gideceğim :))

bende o derece iddialıyım :)

Destere iddiayı kaybettiğin netleşti bence ÖBGZ'nin başlama saatiyle...

New York'ta Bes Minare filmi gayet iyi gidiyor bence

Kısalttı sanki, 2 hafta önce daha uzundu diye hatırlıyorum, dizi 10'u göremez bu saatte başlarsa...

- - - Ekleme - - -

Destere iddiayı kaybettiğin netleşti bence ÖBGZ'nin başlama saatiyle...

hayir tam tersine oncesen ozet 28 gece falan gibi biriyodu.. Ama bugun 10 dk daha uzadi bu da dizinin daha get bitecegine isaret bu da daha yuksek alinir gec bitti icin

- - - Ekleme - - -

Dizi baslar baslamaz reklam :)

hayir tam tersine oncesen ozet 28 gece falan gibi biriyodu.. Ama bugun 10 dk daha uzadi bu da dizinin daha get bitecegine isaret bu da daha yuksek alinir gec bitti icin

- - - Ekleme - - -

Dizi baslar baslamaz reklam :)

Haklıymışsın ama sanki eskiden özetin başında reklam alınmıyordu, daha geç alınıyordu... Yanılıyor muyum yine ? Uzun süredir özeti izlemiyorum...

Bu arada çok reklam verdi yine... Acun tipi reklama geçse 15 alacak...

Haklıymışsın ama sanki eskiden özetin başında reklam alınmıyordu, daha geç alınıyordu... Yanılıyor muyum yine ? Uzun süredir özeti izlemiyorum...

Bu arada çok reklam verdi yine... Acun tipi reklama geçse 15 alacak...

her zaman baslar baslamaz, reklama girersi ama ozeti bitti an yeni bolum baslardi ama bu sefer 2 dk lik kisa bi reklm verdi. Yeni bolum basladiginda yine hemen reklama girdi ama bu reklam digerlerinden uzun oldu ama suanda basliyo :)

- - - Ekleme - - -

Obgzk soner - bahar diyaloglar guldurdu baya :d :d