Hazem
Favori Üye
Belki ilk bölüm geçemez ama HDE gibiyse ilk bölümleri 2.bölümden hatta ilk bölümden daha zirveyi alabilir.Benim icn uzelmeye cok guclu duyosunuz bakalim o da gecemezse artik susarsiniz heralde..
Belki ilk bölüm geçemez ama HDE gibiyse ilk bölümleri 2.bölümden hatta ilk bölümden daha zirveyi alabilir.Benim icn uzelmeye cok guclu duyosunuz bakalim o da gecemezse artik susarsiniz heralde..
iyi akşamlar sonuçlara baktım sbt ab dikkatimi çekti .. öbgz 12 seksenler 10 çıkmış... öbgz nin tns dede düşmesinin sebebi bu dizi olabilir belki seksenler şuan türkiyenin en kaliteli komedi dizisi durumunda .... sbt de 2 reyting fark kalmış arada ...
Belki ilk bölüm geçemez ama HDE gibiyse ilk bölümleri 2.bölümden hatta ilk bölümden daha zirveyi alabilir.
ama hic kimse seksenlerin lafini bile acmiyo rakip olarak! Suanda hangi dizinin kArsisinda 10 reytinglik rakip var??
muhtesemin ab de en fazla 6
kvp nin en fazla 5.. Butun hafta boyunca en buyuk rakip obgzk nin karsisinda.. Ama herkez seksenler hic yokmus gibi yok obgzk nin karsisinda rakip yok diyolar.. En fazla rakip obgzk nin.. Bide haftaya biu geliyo.. Eger onun gelisiylede obgzk her iki gurupta 8'in altina dusmuyosa helal olsun o zaman obgzk ye..
- - - Ekleme - - -
Haftaya hersey belli olacak zaten , bu konunun uzatilmasinin alemi yok..
öbgz gerçeken çok düştü karşısına gerçek iddaalı bir rakip çıkarsa tahtı gider son yaz için en fazla 6 demiştim 6 ile zaten lider olamazdı bnm için üzülme için 5 diyorum
- - - Ekleme - - -
sbt ni trt şişirmesine inanıyomusun türkiyede kaç komedi 10 almış bu zamana kadar
tamam 10 almiyosa 7 falan aliyodur.. Ama sbt de 10 olupta tns de 4 olucak hali yok zaten sbt ile tns arasinda o kadar ucurum olmaz rakamlar 3 ,4 oynar..
totalde olmaz ama ab de olur sbt de ab oranı yüzde 27 tns de yüzde 9 3 kat fark var bbeb sbt de ab de artıyor tns de düşüyor
Zaten ab den bahsediyorum yoksa totelde 3'u zor gecer tns de
ab d eacayipoynar 3 kat fazla ab kitlesi