30 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
engame hemen revize et bu minarenin 10 kez yayınlanişi en son yayınladışında 3 almıştı.

obzg 10
ustura 5
minare 3
yeni hayat 3

eh tahminim tutmuş sayılır. dedim minare 6 almaz en son tekrarı 3 reyting almıştıdiye ama endgame inandıramadım

- - - Ekleme - - -

öbzgnin ab deki düşüşünde ya işler güçlerin etkisi var yada seksenler hakikaten ab de çoşuyor .. trt de sbt ye üye olsaydıda tam görseydik durumu

Obgzk nin ab de dusmesi ilginc.. Bi kere isler guclerin etkilemesi olanaksiz cunku 2 hafta once onun yerine mac vardi ve mac isler guclerden 3 kat daha fazla reyting aldi.. Seskenlerde ayni rutunde zaten , dizinin ab de dusmesi bi haftalik ara ve biraz da olsa asiri reklamlar olabilir.. Ve sbt ile tns aradindaki fark 4 reyting nerdeyse ab de! Bu da sasirtici cidden..
Eger dizi haftaya ayni reytingleri alirsa yukselmis demek olur cunku biu oldugu halde ve starin filmine rAgmen ayni oranlari oliyosa dizi yukselis belirtisi..

ustura hala kotu , obgzk ozetini gecemiyo :d
merhaba hayat hafif bi yukselis yapmis ama reytingi pek de iyi degil..
minare 5 alir falan diyodunuz :d o da kotu gitmis..

İşler Güçler a/b'de çok iyi. 4 reytingle 4.olmuş. :)

Öbgzk'nin içi geçmiş. :d 9 ve 8 almış. :D

Ustura toparlamış. Ortalama gidiyor.

Merhaba Hayat düşüşte. Belliydi zaten...

Atlılar gelince salı yıkılacak!! :D

diyo ki 10 dan aşağı alsın çıplak gezecem bekliyoruz :d

diyo ki 10 dan aşağı alsın çıplak gezecem bekliyoruz :d

atar yapıyor gibi gözüküyor amacıda 10 dan aşagı almayacak iddiası ama yazdığı çok açık.

10 reytingden bir puan aşağı alsın

on puandan bir puan aşagı alması durumda soyunmayı vaddediyor :)) dizide 10 puandan 1 puan aşagsısını almadı.. yapacak bişey yok :))))

10 reytingten 1 reyting aşağı alsın dememiş ki 1 puan aşağı alsın demiş yani 0.1 :d

sbt de şubat klibi ab de 4 reytingi geçmiş helal olsun hakediyo

10 reytingten 1 reyting aşağı alsın dememiş ki 1 puan aşağı alsın demiş yani 0.1 :d

0,1 puan oluyor o takas 1 puan değil :))) senin ddediği gibi olsa "10 reytingden aşagı alsın" derdi ama bir puan lafını koyarak kendisini ve bizi kurtarmış :))))))))

bir puan lafı orda iddaasını gösteriyo yani 9.99 bile almaz demek istiyo yeme bizi beyazsoy herşey ortada 1 reyting demiyo 1 puan diyo yani 0.1 :D

İşler Güçler daha fazla reytingi hakediyor aslında ama bunca rakip arasında geç saatte olmasına rağmen ab grubunda 4.'lük hiç fena değil :)

bir puan lafı orda iddaasını gösteriyo yani 9.99 bile almaz demek istiyo yeme bizi beyazsoy herşey ortada 1 reyting demiyo 1 puan diyo yani 0.1 :D

Bir puan bir reytingdir takas işine geldiği yerden anlamışsında işler öyle yürümüyor benim dediğimden çok az çıkmış TNS de ama 1 puan aşağıda çıkmamış 9 buçuk almışş

ikincisi dün bahsettiğim oranlarda sbt veya tns dedimmi demedim sbt ye göre total 10,55 ab de 12 75 civarı çıkmış yani her türlü dediğim çıkmış ..

çıkmasaydıda koşardım istiklalde sorun olmaz spor yapmış olurduk:)

destere tahminlerin tutmuo :d

tutmuş işte kreys :) sbt ye baktınmı total 10 ,55 ab 12,75 civarı ayrıca tns dede 10 dan 1 puan aşağı değil 0,50 aşağıda ordanda tutturmuşum:)
hayır yani şortsuz istiklalde koşmak sorun değilde havalar soğuk uygun değil yoksa koşturururdum :)))

YORUMUM;
Öyle Bir Geçer Zaman Ki karşısında maç gibi güçlü bi rakip olmamasına rağmen yine yükselememiş , ama yinede açık ara zirvede total grubunda 9,42 reyting özeti de 5,91 reytingle ilk 2yi kapatmış abde aldığı 8,85 reytingle beni şaşırtıyo total dizisi mi oldu diye zaten bu sezon absi totalinden az çıkan çok günler oldu.

Ustura Kemal bu hafta iyi giderek totalde 4,88 reytingle 4.sırada , abde 3,72 reytingle 7.sırada yer aldı ve gayet iyi gittmiş bence.

Merhaba Hayat totalde 17. , abde 14. sırada yer alarak iyi gitmiş.

İşler Güçler totalde 24. , abde ise 4 reytingi geçerek 4. sırada yer alarak çok iyi gitmiş.

Patlak Sokakların çok kötü gideceğini biliyodum totalde 39. , abde 19.sırada yer aldı.

Son düzenleme:
Öbgznin karşısına güçlü bir rakip çıkarsa 2.liğe düşebilir.

Benim icn uzelmeye cok guclu duyosunuz bakalim o da gecemezse artik susarsiniz heralde..

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 28, bgcolor: transparent"]9[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 181, bgcolor: transparent"]ŞUBAT - KLIP[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"]TRT 1[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 64, bgcolor: transparent"]19:43:39[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 64, bgcolor: transparent"]00:04:43[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 38, bgcolor: transparent"]4,37[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 34, bgcolor: transparent"]11,9[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Süper , Öbgz iyice düşmüş ab 8 total 9 :D