böyle bir nikim olsun isterdim baksana nikde yaşadığı yer ve gerçek memleketi anlaşılıyor hatta biraz daha tahmin yapsak nikden ismini, okuduğu okulu, yaşadığı mahalleyi bile çıkarmak mümkün
00:00 - 00:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 3.09 , 2) KANALD: 2.91 , 3) STAR: 2.07
yok gelleli baya oldu da mesaj yazma işine fazla girmiyorum.Genelde tv işiyle yorum çok yaparimda twtterda takilirim. forum arada sırada olur. baktım ortalık kalabaloık bi selam vereyim dedim..İsim Dostoyeskiden..
yok gelleli baya oldu da mesaj yazma işine fazla girmiyorum.Genelde tv işiyle yorum çok yaparimda twtterda takilirim. forum arada sırada olur. baktım ortalık kalabaloık bi selam vereyim dedim..İsim Dostoyeskiden..
00:15 - 00:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 2.76 , 2) TRT1: 1.95 , 3) STAR: 1.89
Bir tek yeni bölümü olan yapım Kötü Yol. Artık zirvede olsun yani.kötü yol reklamda olduğu halde zirvede..
Bir tek yeni bölümü olan yapım Kötü Yol. Artık zirvede olsun yani.
7 reyting... Vay be. O yüzden mi final yapıyor?yeni eski farketmez aynı kötü yol pt1 de 7 reytinge kadar çıkıyordu... sizin istavritler pt birde üç buçuk atıyor )
7 reyting... Vay be. O yüzden mi final yapıyor?
00:30 - 00:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 2.02 , 2) TRT1: 1.96 , 3) STAR: 1.69
Huzur Sokağı Cuma günü 8 alır. Fragmanı gördüm Şükran ölüyor, olaylar karışıyor baya. (Biliyorum yeri değil ama yazim dedim)