30 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekim başlarında reytingler baya düşüktü bu saatlerde şimdi gittikçe yükseliyor

18:00 - 19:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 5.27 , 2) ATV:
5.07 , 3) STAR: 3.29

Bu arada bugun az kalsin oluyodum , bindigim metrobusu tasladilar ok meydaninda.. Sonra icerde bi kavga cikti.. Obgzk yeni bolumunu izlemeden geberiyodum azkalsin.. :)

Kanal d ve atv harika gitmiş atvyi ilk kez anlıklarda esra erol bu kadar yüksek aldı

Bu arada bugun az kalsin oluyodum , bindigim metrobusu tasladilar ok meydaninda.. Sonra icerde bi kavga cikti.. Obgzk yeni bolumunu izlemeden geberiyodum azkalsin.. :)

geçmiş olsun .. da taşla kimse ölmez ama taş sana gelseydi obzgyi yine de ızlerdın ama hastanede :)))))

- - - Ekleme - - -

bu arada sbt cozutmuş atv ile kanal d 5 reytingi görmüş :))))))) sanırım sbtnin ölçüldügu yerlerde havalar soğudu bide saatler geriye alininca sokakta kimse kalmadı tv başına geçtiler :))))))))

geçmiş olsun .. da taşla kimse ölmez ama taş sana gelseydi obzgyi yine de ızlerdın ama hastanede :)))))

- - - Ekleme - - -

bu arada sbt cozutmuş atv ile kanal d 5 reytingi görmüş :))))))) sanırım sbtnin ölçüldügu yerlerde havalar soğudu bide saatler geriye alininca sokakta kimse kalmadı tv başına geçtiler :))))))))

Tesekkurler.. :)
ama oyle bi tas attilar ki kocaman resmen, o kalin camlari kirdi paramparca etti. o tas benim kafama gelseydi.. Artik pestil olurdu kafam :))) ama hastanelik olsaydim obgzk yine izlerdim. :) bak bu konudaki ben'i cözmussun :)

En gerçekçi tahminler... :)

1-) ÖBGZ, 9
2-) Minare, 6
3-) Ustura, 5.5

İki grup da böyle olur. :)

"Öyle bİr geÇer zaman kİ * {¡baŞliyor!} -

- - - Ekleme - - -

"ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ * {¡BAŞLIYOR!} -

- - - Ekleme - - -

Öbgzk - reklam

- - - Ekleme - - -

Obgzk reklam donusu

Buğra saniye sektirmeden görevini yapıyorsun, tebrik ve teşekkür ederim...

- - - Ekleme - - -

Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu akşam her 2.gruptada 10 reytingi geçer.

Sanmıyorum, bölümün iyi olacağından şüpheliyim. 2 hafta önce maçın karşısında 10'a yakın reyting alan bölüm baya iyiymiş, sonradan izleyince 10 reytingi hak ettiğini düşündüm...