Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları
Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Senin sayende@Yiğitt Güzel başlamıssın yeni yıla başarıların devamını dilerim
@Harunnn60 da güzel başlamış daha doğrusu benle başlamış tekrardan teşekkürler ve yeni yılda o geçen gece @Forumdash la sohbet ettiğimiz gibi umarım yeni yıla bu şekilde devam edersin çünkü sensizde forum olmuyor
Yeni yıl sana yaradı bir sirkelenip kendine geldin gibi en azından geceleri burdasınSenin sayendeherkes bu ara zombi gibi takılıyor ama biz hariç
Mücadeleye devam ediyorum, pes etmeye gerek yok.Yeni yıl sana yaradı bir sirkelenip kendine geldin gibi en azından geceleri burdasın@Forumdash
Zaman çok çabuk akıyor burdakı günlerin kıymetini bilmeliyiz şu kutlama konularına bakıyorumda foruma geldiğimiz yıllar nostalji olmuş 😱 😱 😱
Birde enerjik gördüm seni 2020 de gerçi daha 7 gün oldu ama8
Mücadeleye devam ediyorum, pes etmeye gerek yok.
Pozitif düşünüyorum ve umutlu olmaya çalışıyorumBirde enerjik gördüm seni 2020 de gerçi daha 7 gün oldu ama
Demek reelin iyi durumda orayı yansıtıyorsun çünkü buraya keyfinin iyi olduğunu reel hayatının cici geçmesini anlayabiliyorumPozitif düşünüyorum ve umutlu olmaya çalışıyorum
Siz olun da ben gelmeye çalişirim@Yiğitt Güzel başlamıssın yeni yıla başarıların devamını dilerim
@Harunnn60 da güzel başlamış daha doğrusu benle başlamış tekrardan teşekkürler ve yeni yılda o geçen gece @Forumdash la sohbet ettiğimiz gibi umarım yeni yıla bu şekilde devam edersin çünkü sensizde forum olmuyor
Siz olun da ben gelmeye çalişirim@Harunnn60
Yaa ilgi göstermeyince pehliyon gösterincede bir tuhaflık var diyon Allah Allah adanalı yavuz gibi diyeyim
Sinir mi etcen derken bile sinirleneyim mi
Sana da bacımZaten olmayınca siz yanı 2 de uyuyayım diyorum@Harunnn60
Şuan siz olmasanız uyuyor olurdum birde forumdash forumdan ayrılmadan öncekı son günlerimiz gibiyiz zor oldu ama o havaya tekrar girebildik
Cicili bicili rüyalar tekrardan @Forumdash @Harunnn60 ben artık kaçıyorum buz gibi oldu buralar yine görüşürüz
Yaa ilgi göstermeyince pehliyon gösterincede bir tuhaflık var diyon Allah Allah adanalı yavuz gibi diyeyim@Forumdash
Tamam tamam takılıyorum sadeceSinir mi etcen derken bile sinirleneyim mi
Sana da bacım
Şike yaptığını hepimiz biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?