Önerilerde gelinmedi demek ki. Liste buydu. Ekleme oluyorsa şuaraya ekleyeyim ve değiştirme seçeneğini açayım?Ellerine sağlık. Bayağı zahmet etmişsin
- Süper Baba
- Yağmur Zamanı
- İkinci Bahar
- Asmalı Konak
- Hayat Bilgisi
- Aşka Sürgün
@Dosi Haziran Gecesi'ni göremedim. Yok mu?
![]()
Zahmet etme açtım, ekledim.Önerilerde gelinmedi demek ki. Liste buydu. Ekleme oluyorsa şuaraya ekleyeyim ve değiştirme seçeneğini açayım?
Yanlış yazmışsınZahmet etme açtım, ekledim.Bir şansı olur İnşallah. Büyük dezavantajla başlamış oldu.
![]()
Olur öyle hatalar.Yanlış yazmışsın
Konuya ekledim ismi. anketi açacam oylarsın
Burada 9 dizi 6. grupta 7 dizi, düzensiz oldu birazOlur öyle hatalar.Düzenledim
![]()
Haziran Gecesi'ni Kurtlar Vadisi'nin yerine yazıp 4 oyun üstüne yatmayı düşünmedim değil aslında.Burada 9 dizi 6. grupta 7 dizi, düzensiz oldu biraz![]()
Oylayanlar göründüğü için etiketleyip tekrar oylatabilirdik grubu ama neyse böyle kalsın bari. Şununda oy değiştirme kısmı açık kalmasın. Ben daha oylamadım oyüzden ne durumda bilmiyorumHaziran Gecesi'ni Kurtlar Vadisi'nin yerine yazıp 4 oyun üstüne yatmayı düşünmedim değil aslında.![]()
Bugünlük değiştirmek isteyenler için kalsın. Ben yarın kendim düzenlerim.Oylayanlar göründüğü için etiketleyip tekrar oylatabilirdik grubu ama neyse böyle kalsın bari. Şununda oy değiştirme kısmı açık kalmasın. Ben daha oylamadım oyüzden ne durumda bilmiyorum![]()
taksim tv zamanında bezbeği yazmaya çalıştım olmadı bir dizinin devamını yazmak zor @S.G.A.T.Bugünlük değiştirmek isteyenler için kalsın. Ben yarın kendim düzenlerim.![]()
TamamBugünlük değiştirmek isteyenler için kalsın. Ben yarın kendim düzenlerim.![]()
Sen konuyu aç ben kopyalayıp eklerim gerekirse jenerikleri, sorun olmaz.TamamBen iyice dinleneyim sonra ilk konudaki jenerikleri spoi kutusuna alacağım. Artık ondan mı bilemem ama o gruota etiket listesini yapmak baya uğraştırdı
diğer turlarda jenerik eklemeyeceğim. Bu turda az çok bilinir artık diziler?
Sonra yarın öbürgün tum turların kapanışını aynı saatlere ayarlayacağım.
zaten yazamadım bir baktım çok mantıksız oldu @S.G.A.T.Sihirli Annem'e benzermiş pompy'm iyi ki olmamış.