Yok zahmet olmasın sana. Yoğunsun artık Ben final turlarında diziler azalınca jeneriklere geri dönüş yaparımSen konuyu aç ben kopyalayıp eklerim gerekirse jenerikleri, sorun olmaz.
En iyi kategori derken? En iyi grup mu bu yani?Bence En iyi kategori
teşekkür ederim Yeni gördüm tam da sana bildirim ile ilgili sitem ederken ama benim bahanem var Ve aynı gün görüyorum en azindan. Gece tüm gruplara baştan bakacağım olası kaçırmış olduğum bildirim varmı diye. Telefonum gündüz kafayı yemiştiEn zor gruplardan birisi bence, birbirinden iddialı çok dizi var.
Ellerine sağlık, baya emek verdin. @Dosi
teşekkür ederim Yeni gördüm tam da sana bildirim ile ilgili sitem ederken ama benim bahanem var Ve aynı gün görüyorum en azindan. Gece tüm gruplara baştan bakacağım olası kaçırmış olduğum bildirim varmı diye. Telefonum gündüz kafayı yemişti
Bazen diyorum acaba yönetici olmaktan dolayımı çünkü nerdeyse yönetimde olanların hepsi o konuda kötülerRica ederim. En azından sen sadece telefonun kafayı yediği zamanlarda bildirimleri kaçırıyorsun, bana ise hep oluyor.
Bazen diyorum acaba yönetici olmaktan dolayımı çünkü nerdeyse yönetimde olanların hepsi o konuda kötüler
Bence bu ??En iyi kategori derken? En iyi grup mu bu yani?
Ihlamurlar Altında ve Asi aynı gruptaydı, onu söylersin sandımBence bu ??
Aslında onu ilk söyleyecektim ama burda sayı açısından daha fazla dikkat çekici dizi bulunuyor o açıdan asi'nin bulunduğu kategori de bu kategoriden sonra en iyi kategori ??Ihlamurlar Altında ve Asi aynı gruptaydı, onu söylersin sandım
Asmalı Konak'a oy vermek isterdim ama dediğin gibi daha fazla dikkat çekici dizi bulunuyor burada ve zorlandımAslında onu ilk söyleyecektim ama burda sayı açısından daha fazla dikkat çekici dizi bulunuyor o açıdan asi'nin bulunduğu kategori de bu kategoriden sonra en iyi kategori ??