En Özlenilen Dizi 1. Tur 8. Grup

Hangi 6 dizi üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Süper Baba
Bizimkiler
Hayat Bilgisi

Sen konuyu aç ben kopyalayıp eklerim gerekirse jenerikleri, sorun olmaz. :D
Yok zahmet olmasın sana. Yoğunsun artık :D Ben final turlarında diziler azalınca jeneriklere geri dönüş yaparım :D

Şuan elin deymişken ilk konuda 'üst' kelimesi galiba yanlış telafuz edilmişti. düzenlersin :A Anket açıldımı benim düzenleme yetkim yok oluyor :T:

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
Çok iyi bir grup..Çok sağlam diziler varmış bu grupta... Finali Yüzde 81 share ulaşıp rekoru elinde tutan,yayın öncesi canlı olarak oyuncularının Ali Kırca ile Atv habere çıktığı Asmalı Konak favorimdir.Ve her pazar banyo sonrası akşamları tüm ailecek zevkle izlenen Bizimkilerde arkadan gelir... Süper Baba ve 2.Baharda ayrı bir efsane.... Vay Be..Bizimkiler hariç 3 üde ATV deydi..ATV zamanında çok iyi işlere el atmış.

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
Süper Baba
Bizimkiler
İkinci Bahar
Hatırla Sevgili
Asmalı Konak
Hayat Bilgisi

Not: Haziran Gecesi de olabilirdi ama yer kalmadı :A

Süper Baba, Bizimkiler, Hatırla Sevgili, Hayat Bilgisi

Süper Baba
Bizimkiler
İkinci Bahar
Asmalı Konak
Hatırla Sevgili
Hayat Bilgisi

En zor gruplardan birisi bence, birbirinden iddialı çok dizi var.

Ellerine sağlık, baya emek verdin. :) @Dosi
teşekkür ederim :bhr: Yeni gördüm tam da sana bildirim ile ilgili sitem ederken ama benim bahanem var :A Ve aynı gün görüyorum en azindan. Gece tüm gruplara baştan bakacağım olası kaçırmış olduğum bildirim varmı diye. Telefonum gündüz kafayı yemişti :A

• Harika
Reactions: Sherlock
teşekkür ederim :bhr: Yeni gördüm tam da sana bildirim ile ilgili sitem ederken ama benim bahanem var :A Ve aynı gün görüyorum en azindan. Gece tüm gruplara baştan bakacağım olası kaçırmış olduğum bildirim varmı diye. Telefonum gündüz kafayı yemişti :A

Rica ederim. :A En azından sen sadece telefonun kafayı yediği zamanlarda bildirimleri kaçırıyorsun, bana ise hep oluyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Rica ederim. :A En azından sen sadece telefonun kafayı yediği zamanlarda bildirimleri kaçırıyorsun, bana ise hep oluyor. :A
Bazen diyorum acaba yönetici olmaktan dolayımı çünkü nerdeyse yönetimde olanların hepsi o konuda kötüler :F

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Aslında onu ilk söyleyecektim ama burda sayı açısından daha fazla dikkat çekici dizi bulunuyor o açıdan asi'nin bulunduğu kategori de bu kategoriden sonra en iyi kategori ??
Asmalı Konak'a oy vermek isterdim ama dediğin gibi daha fazla dikkat çekici dizi bulunuyor burada ve zorlandım :D

• Beğendim
Reactions: Turkuazz