'Zemheri' Hangi Gün Yayınlanacak?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,023
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Show TV'nin merakla beklenen yeni dizi 'Zemheri' hangi gün yayınanlacak?

img_20191209_140335-jpg.73868

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon’un kalema aldığı ve Hilal Saral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, kadrosunda Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, İlkin Tüfekçi, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı dizinin Çarşamba günü yayınaması planlanıyor.

'Zemheri' yakında Show TV'de!

Kaynak : Birsen Altuntaş

Perşembe olur diyordum ama çarşamba daha uygun gün. :X

'Babil' zaten cuma gününe hazırlanıyor.

Perşembe diye bekliyordum, Çarşamba günü şuan 4 dizi var yayında. İzleyici çekebilecek mi? Merak konusu. (b) En doğrusu hangisi ise o olsun.

Perşembe daha iyi olurdu sanki. Neyse tutmayacak zaten.

Perşembe sadece 2 dizi var. Geçen senelerde Diriliş yüzüne Çarşamba yayınlanmayan diziler, bu sezon Mucize Doktor ve BZÇ yüzüne Perşembe konulmuyor.

Eğer dizine, oyuncularına, senaryosuna güveniyorsan koy... Alır elbet istediği reytingi.

• Harika
Reactions: cokiyitvci
Perşembe sadece 2 dizi var. Geçen senelerde Diriliş yüzüne Çarşamba yayınlanmayan diziler, bu sezon Mucize Doktor ve BZÇ yüzüne Perşembe konulmuyor.

Eğer dizine, oyuncularına, senaryosuna güveniyorsan koy... Alır elbet istediği reytingi.
Aynen ve Show korkuyor belli 😉

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Sezonun geri kalanında hiçbir kanalın perşembeye dizi koyacağını sanmıyorum az çok belliydi aslında. Senaryosu iyiyse geçen sene Kuzgun'un (yapımcı ve gün aynı olduğu için) yaptığı gibi bir çıkış görebiliriz.

• Beğendim
Reactions: Jonsnow