![1578090317906.png 1578090317906.png](https://fav10.net/forum/data/attachments/73/73083-8545e64ea311b848ec2aa5a4621f3e14.jpg?hash=hUXmTqMRuE)
"Çaylak Üye" rütbesine sahip 2 üye favori üyeliğe yükselmiştir. Bu üyeler;
@Silinmiş Üye
@The_Erinch
NOT2: Favori üyelikle ilgili her türlü soruyu bana özelden sorabilirsiniz.
Şimdide keşke kaybolsanız diyorsundur @xemrexxx gibiTeşekkür ederim forumun gülü. ❤ İlk geldiğim zamanlarda MS konusunda aktiftin sadece ordayken ki 2-3 saatte bile çok eğlenmiştik birlikte. Ama internet sorunun gidince nerdeyse her gün konusur olduk. Bir tanesin. ?
Aaa güzel tam çaylak rütbesini ayarlamıstım sana aksi bir mesajla geriye dönüşYok yok demiyorum rahat ol.![]()
Konu açamıyorsun çaylak oluncaÇok da farkı yokmuş, ben çaylakların yapamadığı neyi yapabiliyorum bu konuda kimse bir şey demedi.![]()
Vlla ben goygoy üzerine kurulu olduğum için yanı forumdakı görevim benim üyelerin sohbeti verimi üzerineTamam o zaman açarım bundan sonra. İlk konum ne olacak acaba, ne üzerıne olabilir biraz düsünelim![]()
Yapanlar çokFavori Üye olduğuma göre büyüsü bozuldu buranın deyip gidiyormuşum.![]()
Kalsın burdaEn azından bir sure oyle bir durum yok diyebiliriz.![]()
Yani gözüne bile sokabilirim uğradiğindaHatırlatacaksın yani.İyi hatırlayacak olman güzel en azından.
Bu da sanki veda eder gibi oldu.![]()
Zibidi açma ecünnüde açmaYükselmek gibi bir hedefim yok ya konu açarsam da keyfi olacak yani. Ama bakalım hep birlikte bekleyip görelim ilk konumun ne olacağını.![]()
Nerde o günler