Tebrik ederim. Darısı benim başımaTeşekkür ederim Zey. ? Burda üyeysem ve kalıcı olduysam payın çok büyük canım benim inşallah nice birlikte güzel zamanımız geçer forumda.
Tebrik ederim. Darısı benim başıma
Forum kapanmıştı o tarihlerde belki ilelebet kapandı zannetmiş olabilir.
Buna katılıyorum. Forumdaki aktif bayan sayısı az; ne kadar çok verimli bayan üyemiz olursa daha farklı konularıda görebiliriz.Uzun zamandır yeni favori üye yapılmış kimse. Az önce konuşurken @phoebebuffay 'in favori üye olmadığını farkettim. Özellikle forum etkinliklerinde sohbet etmeyi çok sevdiğim bir üye. O yüzden @Bully @bazinga 'ya favori üye olması konusunda öneride bulunmak istedim. Umarım yapılır. Belki açacağı konular ile foruma farklı bir renk getirir.
Evet kardeşim benimVay be 4 ay olmuş nerdeyse konu açılalı. Zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi geliyor bana...
Çok yakında olacağını tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok.Uzun zamandır yeni favori üye yapılmış kimse. Az önce konuşurken @phoebebuffay 'in favori üye olmadığını farkettim. Özellikle forum etkinliklerinde sohbet etmeyi çok sevdiğim bir üye. O yüzden @Bully @bazinga 'ya favori üye olması konusunda öneride bulunmak istedim. Umarım yapılır. Belki açacağı konular ile foruma farklı bir renk getirir.
Taşekkürler övgü için Bu aralar yarışma dışında forumda pek zaman geçirmek istemiyorum ama daha sonraki zamanlarda konular açabilirim evetBuna katılıyorum. Forumdaki aktif bayan sayısı az; ne kadar çok verimli bayan üyemiz olursa daha farklı konularıda görebiliriz.
Sedef marjinal ve farklılığı seviyor. @phoebebuffay
Kendini foruma verirse; farklı;iddalı;değişik konular açacağını düşünüyorum.(en başlardaki aramızdaki soğuk rüzgarları;yarışmalardaki marjinelliğin aldı ;götürdü )
@sokak sanati fikrini bende destekliyorum. Kırmızılar @bazinga ve @Bully .
Canım her ne kadar zamanında kutlamış olsanda 2.ye gene kutlaman için teşekkürler@The_Erinch abimm çok sevindim hoşgeldin bizim kulübee @Silinmiş Üye sende hoşgeldin eyüpcüm ikinize de başarılarr
Canım her ne kadar zamanında kutlamış olsanda 2.ye gene kutlaman için teşekkürler
ahh canımmmm karantina yaramadı sana..sen gene çıkda bir yumurta sırası bekle hava alırsınyaa bu konuyu kim hoplattı yaa ah kafam tarihede bakmıyorum hiç yaa
ahh canımmmm karantina yaramadı sana..sen gene çıkda bir yumurta sırası bekle hava alırsın
Yaşlı Kurt bak ne buldum
%50 yanılmamişimYaşlı Kurt bak ne buldum