Yeni Favori Üyeler (Ocak 2020)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    fav10

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061
1578090317906.png

"Çaylak Üye" rütbesine sahip 2 üye favori üyeliğe yükselmiştir. Bu üyeler;

@Silinmiş Üye
@The_Erinch

NOT1: İlk 1 ay mesajlarınız ve açacağınız konular inceleme altında olup favori üyeliğe uymayan içeriklerde uyarısız eski rütbeye düşürülecektir.
NOT2: Favori üyelikle ilgili her türlü soruyu bana özelden sorabilirsiniz.

Tamam o zaman açarım bundan sonra. İlk konum ne olacak acaba, ne üzerıne olabilir biraz düsünelim :A
Vlla ben goygoy üzerine kurulu olduğum için yanı forumdakı görevim benim üyelerin sohbeti verimi üzerine :A Oyüzden forum görevleri hariç konularla çok alakam yok ama magazin vsyle kaliteli konular açarsan yükselebilirsin forumda :A

Way, teşekkür ederim öncelikle...:bhr::love1:
Aslında evet;hiçbirinizi tanımıyorum; 5 yıldan fazla varolan bir bir foruma sonradan giriverdim..😎
Eski yıllarda forumlarla içiçe çok olduğum için ve belli bir sayıda kitlenin günlük olarak ziyaret edip;yorum yaptığını görünce üye olup,kendi ilgi alanlarım içinde yorum yapmaya,katılımcı olmaya başladım.
Kemik kadrosu ve arada gelen yeni üyeleri ile keyifli bir ortamı var; @S.G.A.T. evet; benide meşhur uzun soluklu sorgu odasına alabilirsiniz.. İnsanlar tanıdıkça ve tanıştıkça daha çok uyum sağlar..
İşim gereği yoğun olsamda iş dönüşü olabaldiğince hep forum açık :X
Kalıcı olmak olayı kişinin kendi elindedir...Elzem nedenler dışında buaya bu kadar emek verip kaybolmak kimseye yakışmaz..:ok:
Tekrar teşekkürler; görüşeceğiz artık madem yetkiyide aldık:A
Herkese iyi haftasonları.

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.