"Çaylak Üye" rütbesine sahip 2 üye favori üyeliğe yükselmiştir. Bu üyeler;
@Silinmiş Üye
@The_Erinch
NOT2: Favori üyelikle ilgili her türlü soruyu bana özelden sorabilirsiniz.
Şimdide keşke kaybolsanız diyorsundur @xemrexxx gibi @Forumdash @serhattTeşekkür ederim forumun gülü. ❤ İlk geldiğim zamanlarda MS konusunda aktiftin sadece ordayken ki 2-3 saatte bile çok eğlenmiştik birlikte. Ama internet sorunun gidince nerdeyse her gün konusur olduk. Bir tanesin. ?
Aaa güzel tam çaylak rütbesini ayarlamıstım sana aksi bir mesajla geriye dönüşYok yok demiyorum rahat ol.
Konu açamıyorsun çaylak oluncaÇok da farkı yokmuş, ben çaylakların yapamadığı neyi yapabiliyorum bu konuda kimse bir şey demedi.
Vlla ben goygoy üzerine kurulu olduğum için yanı forumdakı görevim benim üyelerin sohbeti verimi üzerine Oyüzden forum görevleri hariç konularla çok alakam yok ama magazin vsyle kaliteli konular açarsan yükselebilirsin forumdaTamam o zaman açarım bundan sonra. İlk konum ne olacak acaba, ne üzerıne olabilir biraz düsünelim
Yapanlar çokFavori Üye olduğuma göre büyüsü bozuldu buranın deyip gidiyormuşum.
Kalsın burdaEn azından bir sure oyle bir durum yok diyebiliriz.
Yani gözüne bile sokabilirim uğradiğindaHatırlatacaksın yani. İyi hatırlayacak olman güzel en azından.
Bu da sanki veda eder gibi oldu.
Zibidi açma ecünnüde açma Gerçi konu malzemesi kalmıyor ozaman sana ama olsunYükselmek gibi bir hedefim yok ya konu açarsam da keyfi olacak yani. Ama bakalım hep birlikte bekleyip görelim ilk konumun ne olacağını.
Nerde o günler