30 Aralık - 5 Ocak 2019 | Fav10 Haftanın Üyeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Boş mesajlarla post kasarak birinci olmaları yetmiyor, bir de milletten zorla teşekkür istiyorlar neler göreceğiz daha bakalım :F

@Harunnn60 2 gece daha takılırsa @Forumdash la benle 200 barajınıda bulur :F Seninde çözüm üretmen gerekiyor :A :A :A
Bir hafta izin alacağım haftaya, Ankara çok soğudu. Evden çıkmamam lazım da foruma yakında yeni biri gelecek. O kişiyi bekliyorum, onunla beraber iznimi ayarlayayım da akşama kadar forumda oturalım karşılıklı. :F @Harunnn60

• Harika
Reactions: Çiğdem
@haluk792 sen de mesaj yazmada zirveyi almışsın tebrikler :bhr:
Yalnız hit kısmında da varsın :A Demek ki yönetime yılbaşı tatili verdirtmemişsin :A

@Dosi hanım maşallah coşmuşsunuz, tebrik ediyorum. :A
Öyle olmuş Sherlock bey, arada yapıyorum böyle :A Sayemde yılbaşı haftası forum ölü olmaktan kurtuldu :A Anketler ilaç gibi geldi :A

@haluk792 sen de mesaj yazmada zirveyi almışsın tebrikler :bhr:
Yalnız hit kısmında da varsın :A Demek ki yönetime yılbaşı tatili verdirtmemişsin :A

Öyle olmuş Sherlock bey, arada yapıyorum böyle :A Sayemde yılbaşı haftası forum ölü olmaktan kurtuldu :A Anketler ilaç gibi geldi :A
Zirvenin adı haluk792 , DÜŞMAN ÇATLATMAYA DEVAM :bhr:

ÇOK TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE'M :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bir hafta izin alacağım haftaya, Ankara çok soğudu. Evden çıkmamam lazım da foruma yakında yeni biri gelecek. O kişiyi bekliyorum, onunla beraber iznimi ayarlayayım da akşama kadar forumda oturalım karşılıklı. :F @Harunnn60
Aaa hadi bakalım bizde bekliyoruz yeni kişileri :Z :Z :Z @Harunnn60

• Harika
Reactions: Yiğitt