Radikal adımlar atıyoruz hayırlısıyla bir ay içerisinde, daha yeni başlıyoruz.Aynenyerimize geçecek kimse de yok,
![]()
Radikal adımlar atıyoruz hayırlısıyla bir ay içerisinde, daha yeni başlıyoruz.Aynenyerimize geçecek kimse de yok,
![]()
insan bi beni tebrik ederBu hafta @Harunnn60 ile hedef koyalım da +100 barajını geçelim. Çok yaşlandık çoook.![]()
Tebrikler, nice mesajlarına Halukçum.insan bi beni tebrik eder![]()
ççook saağol Yiğit'im canımmTebrikler, nice mesajlarına Halukçum.![]()
@Harunnn60 2 gece daha takılırsa @Forumdash la benle 200 barajınıda bulurBu hafta @Harunnn60 ile hedef koyalım da +100 barajını geçelim. Çok yaşlandık çoook.![]()
ilk 4 sezonda olan birisi olarak yarışman yakısırBu defa yarışmacı olmayı düşünüyorum.![]()
Senide artık benim gibi saymaya gerek yok o listede cnm bizden sonra gelen 1.oluyor oyüzden fark etmez3 gün internet kesikti giremedim doğru dürüst![]()
Kimse bizim gibi olamaz buradaSenide artık benim gibi saymaya gerek yok o listede cnm bizden sonra gelen 1.oluyor oyüzden fark etmez![]()
Bir hafta izin alacağım haftaya, Ankara çok soğudu. Evden çıkmamam lazım da foruma yakında yeni biri gelecek. O kişiyi bekliyorum, onunla beraber iznimi ayarlayayım da akşama kadar forumda oturalım karşılıklı.@Harunnn60 2 gece daha takılırsa @Forumdash la benle 200 barajınıda bulurSeninde çözüm üretmen gerekiyor
![]()
![]()
![]()
Öyle olmuş Sherlock bey, arada yapıyorum böyle@Dosi hanım maşallah coşmuşsunuz, tebrik ediyorum.![]()
Zirvenin adı haluk792 , DÜŞMAN ÇATLATMAYA DEVAM@haluk792 sen de mesaj yazmada zirveyi almışsın tebrikler
Yalnız hit kısmında da varsınDemek ki yönetime yılbaşı tatili verdirtmemişsin
Öyle olmuş Sherlock bey, arada yapıyorum böyleSayemde yılbaşı haftası forum ölü olmaktan kurtuldu
Anketler ilaç gibi geldi
![]()
Bunlar çok önemli değil yani eğer 30 mesaj olsun ama güzelce eğlendiğimiz mesajlar olsun 1000 mesajtan daha değerli , her sohbetimizdede eğleniyoruz gerisinin önemi yokKimse bizim gibi olamaz burada![]()
Aaa hadi bakalım bizde bekliyoruz yeni kişileriBir hafta izin alacağım haftaya, Ankara çok soğudu. Evden çıkmamam lazım da foruma yakında yeni biri gelecek. O kişiyi bekliyorum, onunla beraber iznimi ayarlayayım da akşama kadar forumda oturalım karşılıklı.@Harunnn60
Aynen öyle cnmBunlar çok önemli değil yani eğer 30 mesaj olsun ama güzelce eğlendiğimiz mesajlar olsun 1000 mesajtan daha değerli , her sohbetimizdede eğleniyoruz gerisinin önemi yok![]()
![]()
![]()