Hazem
Favori Üye
Bu defa yarışmacı olmayı düşünüyorum.Kaybolma aman bu havayı sürdür MS 10.sezonda gelecek yakında yarışmacı veya juride hangisinde olmak istersen eğleniriz
Bu defa yarışmacı olmayı düşünüyorum.Kaybolma aman bu havayı sürdür MS 10.sezonda gelecek yakında yarışmacı veya juride hangisinde olmak istersen eğleniriz
çok sağ ol , kıskandırmaya devamÇarşamba perşembe tam gün salı cumartesi pazar yarımsar gün Doğru dürüst 2 gün girmeme rağmen Pazartesi ve Cuma sadece @serhatt nasıl geçememişsin beni ayoll @haluk792 a yaramış çok tebrikler
Ben bir şekilde yine 2 günde 400 e yaklasıp kendimi kurtarmısım ama @Forumdash abicim zararlı çıkmış
3 gün internet kesikti giremedim doğru dürüstÇarşamba perşembe tam gün salı cumartesi pazar yarımsar gün Doğru dürüst 2 gün girmeme rağmen Pazartesi ve Cuma sadece @serhatt nasıl geçememişsin beni ayoll @haluk792 a yaramış çok tebrikler
Ben bir şekilde yine 2 günde 400 e yaklasıp kendimi kurtarmısım ama @Forumdash abicim zararlı çıkmış
Aynı şeyi yazmaya gelmiştim, bu kadar kendinle çelişen bir insan daha görmedim, millete çamur atarlar bide iki yüzlülerEn çok mesaj yazan kişiye bak. Bir de post kasmıyorum diyor.
“Çok duygulandım çok!! teşekkürler fav10”
Zaten bunun için çabalamıyor muydun?Vay be girememişim mesaj listesine.
Dikkat çekmek
Mayıstan bu yana ilk kez zirve oldu ve kolay kolay bir daha olmaz Biraz ara verince birikmişti konular ve araya teknolojiyide serpiştirdim hazır elim deymişken@Dosi tebrikler tatlım, zirve benden sonra yine kalite görmüş
Ben mi? 😱Üstüme iyilik sağlık. Yeterince dikkat çeken var forumda bu ara.
Seni de tebrik edicektim şarkı dinlerken unutmuşum, büyük tebriklerMayıstan bu yana ilk kez zirve oldu ve kolay kolay bir daha olmaz Biraz ara verince birikmişti konular ve araya teknolojiyide serpiştirdim hazır elim deymişken
Sen yorulmuşsundur diye bayrağı ben alayım dedim bir kereliğine
Ben mi? 😱
Yok canım bende düşünmüyorum uzun süre sahalara geri dönmeyi, en azından forum eski kalitesine kavuşana dekMayıstan bu yana ilk kez zirve oldu ve kolay kolay bir daha olmaz Biraz ara verince birikmişti konular ve araya teknolojiyide serpiştirdim hazır elim deymişken
Ben mi? 😱
Mayıstan bu yana ilk kez zirve oldu ve kolay kolay bir daha olmaz Biraz ara verince birikmişti konular ve araya teknolojiyide serpiştirdim hazır elim deymişken
Ben mi? 😱
Bu haftan 100 barajını bulabilir
Bu hafta @Harunnn60 ile hedef koyalım da +100 barajını geçelim. Çok yaşlandık çoook.İyi yazmışım.
Aynen yerimize geçecek kimse de yok,Bu hafta @Harunnn60 ile hedef koyalım da +100 barajını geçelim. Çok yaşlandık çoook.