2021 3.Tur | En Favori Güzel - 1.Grup

Hangi 3 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslinda o sevmedigini ben seviyorum ama diger abartilan kisiler konusunda hemfikiriz :A bu tur sevmedigim tüm isimler tur atlayacak gibi :A
Dizi ve rolü çok etkiliyor ya, ama benim için Nilay,Damla,Burçin,Afra ve Alina son 5 de olsun tamamdır yarışma. :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Dizi ve rolü çok etkiliyor ya, ama benim için Nilay,Damla,Burçin,Afra ve Alina son 5 de olsun tamamdır yarışma. :D
ilk iki final turlari zor gibi ama diger isimler ilerleyecektir :A Damla haric o bahsettiklerin suana kadar oyumu almakta. Damla, Cukur tayfasi nedeni ile parlatildigi icin ona oy vermiyorum :A ama tabi grubunda daha güzel bulduklarim oluyor.

ilk iki final turlari zor gibi ama diger isimler ilerleyecektir :A Damla haric o bahsettiklerin suana kadar oyumu almakta. Damla, Cukur tayfasi nedeni ile parlatildigi icin ona oy vermiyorum :A ama tabi grubunda daha güzel bulduklarim oluyor.
Hey gidi burada Damla şimdi Güllerin Savaşı ile şu ankete katılacaktı. Her şey farklı olurdu. Kısmet ya. 😎

• Güldürdün
Bizde ortam böyle her işin bir karşılığı makbüldür, bunda da fotolar konusunda az buz esneklik tanıma hakkı :A :Z ( eldeki haklarından da oldu)
Her tur senin seçme imkanın kısıtlanıyor farkındaysan :F
Bakalım 4. Tur ne yapacağız :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Beren Saat
Farah Zeynep Abdullah
Neslihan Atagül

Sen tabi Beren'e karşı çalışıyorsun, benim öyle bir derdim olmadığı için rahatlıkla veriyorum oyumu Beren'e :A
Alkası yok, sadece bu tur vermedim tur atlayacağını bildiğim için :A
Mine Tugay eşleşmesinde oyum Beren'e gider. Başta kim olsa kabul dedim ama bilendim Mine'ye :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Alkası yok, sadece bu tur vermedim tur atlayacağını bildiğim için :A
Mine Tugay eşleşmesinde oyum Beren'e gider. Başta kim olsa kabul dedim ama bilendim Mine'ye :A
Finalde Beren ile Mine karşılaşırsa oyun Beren'e gidecek yani ha :A Mine Tugay 40+ yaş kategorisinde 1 numaradır. Ben kolay kolay belli yaşın üstündekileri desteklemem ama kadın yaşına göre çok güzel yani şimdi o da bir gerçek :A

• Güldürdün
Finalde Beren ile Mine karşılaşırsa oyun Beren'e gidecek yani ha :A Mine Tugay 40+ yaş kategorisinde 1 numaradır. Ben kolay kolay belli yaşın üstündekileri desteklemem ama kadın yaşına göre çok güzel yani şimdi o da bir gerçek :A
Ameliyat ile genç görünmek gayet kolay. Yeterki paran olsun ve kendinle barışık olma :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ameliyat ile genç görünmek gayet kolay. Yeterki paran olsun ve kendinle barışık olma :A
Yoo hiç de kolay değil, birçok kadın ameliyatlarla daha da beter oluyor. Mine Tugay ne yapıyorsa iyi yapıyor :A Bu arada ben de oy vermedim ona bu tur, o gruptaki rakipleri daha ağır bastı ama sonraki tur duruma göre yine oy verebilirim :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...