- Reaksiyon puanı
- 114,348
- Puanı
- 1,060
Burada netleşmiş gibi @Tolstoyevski
Ama tabi en az 10 gelip denge değişir fakat zor
Bir de fotoyu değişelim mi diye tereddüt ediyordun ya da ediyorduk veya ben mi ediyordum hatırlamıyorum işte ama senin suçundur kesin her ne iseBurada netleşmiş gibi @Tolstoyevski
Yoo değişsin diyen sendin bak bu burun kıvrılan fotoya rağmen zirvelerde dolanıyorBir de fotoyu değişelim mi diye tereddüt ediyordun ya da ediyorduk veya ben mi ediyordum hatırlamıyorum işte ama senin suçundur kesin her ne ise
Dengeler değişmez burada, kesinleşmiş diyebiliriz ve bi zahmet artık.
Bana görünmede, kime görünürsen görün.Balona oy verme de kime verirsen ver.
Burcu Biricik icin bize foto önerisi sunmaya calisti ama begenmedikkim bu ? Şıklarda öyle bir isim yok.
@Tolstoyevski sanki ben bunu yazarken suan oylamada 37.5 olan garanti gibiydi ve suan netlesen 3. isimden biri gerideydi o zaten basta durgun, sonra atak yapan biri oldu hep artik burdan kesin dönmezBurada netleşmiş gibi @Tolstoyevski
Bu grup kesinleşmiş dediğin gibi, dönmesi mümkün değil Dönerse 1 ay döner yemem, o derece iddialıyım@Tolstoyevski sanki ben bunu yazarken suan oylamada 37.5 olan garanti gibiydi ve suan netlesen 3. isimden biri gerideydi o zaten basta durgun, sonra atak yapan biri oldu hep artik burdan kesin dönmez
%59.4 olanlardan biri? ilkini diyorsundur umarim ama sanki 2.sini diyorsun?Benim burada yine ısınamadığım birisi var
böyle belli olmalari iyi. Önden kura cekimi yapabiliyorumBu grup kesinleşmiş dediğin gibi, dönmesi mümkün değil Dönerse 1 ay döner yemem, o derece iddialıyım
Çok net 2, Ama diğerine senelerdir nötr bir şekilde takılıyorum. 😎%59.4 olanlardan biri? ilkini diyorsundur umarim ama sanki 2.sini diyorsun?
------
böyle belli olmalari iyi. Önden kura cekimi yapabiliyorum
Pazar günü düello olsada sonuca A/B yazarak ekliyoruz kura icine
yine yanilmadim tahminimde onlar ikisi garanti etmis. burdan dönmezÇok net 2, Ama diğerine senelerdir nötr bir şekilde takılıyorum. 😎
Aynı düşünce yapısı ile demek izliyoruz dizileri.yine yanilmadim tahminimde onlar ikisi garanti etmis. burdan dönmez
aslinda o sevmedigini ben seviyorum ama diger abartilan kisiler konusunda hemfikiriz bu tur sevmedigim tüm isimler tur atlayacak gibiAynı düşünce yapısı ile demek izliyoruz dizileri.