2021 3.Tur | En Favori Güzel - 1.Grup

Hangi 3 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok artık :A
Eh seç bakalım. @Tolstoyevski ile konsey yapıp değerlendirme yapalım :A
Bence burada gayet güzel ve tatlı. :bhr:

• İlginç
Reactions: Dosi
En güncellerden almaya çalışıyoruz ve bu bir dergi kapağından. Kendiside çok beğenmiş ve paylaşmış.
Beren'in işimize yarayacak foto paylaşımları pek olmuyor :A öncekl tur paylaşılan fotoyada laf geldi. Ne yapalım en son halleri bunlar. Gidipte 20 yaş hallerini atamayız :A
Ben fotolara bakmıyorum bile :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bence burada gayet güzel ve tatlı. :bhr:

Aksine burda oyları düşer :A @Tolstoyevski
------

Ben fotolara bakmıyorum bile :A
Biz kendimizi yorup ayarlıyoruz. Bakmıyorsanız sizin tercihiniz :A @Tolstoyevski

Aksine burda oyları düşer :A @Tolstoyevski
------

Biz kendimizi yorup ayarlıyoruz. Bakmıyorsanız sizin tercihiniz :A @Tolstoyevski
Katılıyorum, kötü bir tercih :A @Aserat
O zamaaan.. :Z

Ezkfqc8WQAAP-dw

Son dönem dediniz diye bu senekilere bakıyorum yoksa 1-2 sene öncesinden de araştırma yapabilirim. :A
Sen bize bırak bu işi. Sınıfta kaldın :A @Tolstoyevski
Aslında biraz yanlış anlattım sayfayı açınca ilk önce oy kullanıyorum yani resme bakmadan veriyorum yoksa resme illaki bakıyorum yoruma falan göz atarken.
Yok onu ciddi tonda yazmadım :A zaten beğendiğimiz biri çirkin çıktı diye oy vermemezlik yapmıyoruz :A

Güzelliğin göreceli bir kavram olduğunu kabul ediyorsan neden insanlara çirkin gibi ithamlarda bulunup konularda en kötü fotoğraflarını paylaşarak nesine oy veriyorsunuz şeklinde yorumlar yapıyorsun? Gerçekten kendinle çok çelişiyorsun... :A

Nesrin Cavadzade'ye estetikli bile denmez Mine Tugay'ın yanında. Ve evet oy verdiklerinin yarısı estetikli. Ama tutup da senin gibi fotoğraf bulup paylaşmayacağım. Mine Tugay'ı kendinle çeliştiğini göstermek amacıyla örnek vermek için yaptım, daha da yapmam. Yanlış bir haraket çünkü. :A

Ben oyunculukla ilgili bir şey demedim zaten. Hayır, Öykü Karayel'in antisi de değilim. Kuzey Güney'deki karakterine sinir oluyordum sadece. O dizideki performansı da kötüydü ama oyunculuk olarak geliştirdi kendini orası ayrı konu. Ve Öykü Karayel de güzel bir kadın. Şu an etkinlikte yarışıp güzel olmayan bir isim yok zaten. Bu yüzden en az güzel tabirini kullanmıştım. :)
Ne Nesrin Cavadzade'ye ne de Farah Zeynep Abdullah'a çirkin demedim. Şu gezendeki tek bir insana bile bu kelimeyi kullanmadım, kullanmam da. Hem Farah Zeynep Abdullah'ı hem de Nesrin Cavadzade'yi çok güzel bulmadığımı sana özelden de belirtmiştim. :A

İnsanları zaten dış görünüşüne göre değer biçmek yanlış bir şey, güzellik satın alınan bir eşyanın ambalajı gibidir. Sadece gözünü boyar. Her zaman derim, keşke insanların dış görünüşünü görmek yerine akıllarını okuyabildeysik. İşte o zaman her şey bambaşka olurdu. :D

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Ne Nesrin Cavadzade'ye ne de Farah Zeynep Abdullah'a çirkin demedim. Şu gezendeki tek bir insana bile bu kelimeyi kullanmadım, kullanmam da. Hem Farah Zeynep Abdullah'ı hem de Nesrin Cavadzade'yi çok güzel bulmadığımı sana özelden de belirtmiştim. :A

İnsanları zaten dış görünüşüne göre değer biçmek yanlış bir şey, güzellik satın alınan bir eşyanın ambalajı gibidir. Sadece gözünü boyar. Her zaman derim, keşke insanların dış görünüşünü görmek yerine akıllarını okuyabildeysik. İşte o zaman her şey bambaşka olurdu. :D
Bu etkinlikte değil ama daha önceki tartışmalarda Farah'a çirkin dediğini hatırlıyorum. :A

Son yazdığına katılıyorum ama konuyla biraz alakasız olmuş. :A

Bu etkinlikte değil ama daha önceki tartışmalarda Farah'a çirkin dediğini hatırlıyorum. :A

Son yazdığına katılıyorum ama konuyla biraz alakasız olmuş. :A
Hayır, o kelimeyi kullanmadığıma eminim. Farah'ı çirkin bulmuyorum. Çok güzel değil sadece. Masumlar Apartmanı'nda kendisine biraz daha ısındım zaten. :A

Tam tersi konuyu çok uzattın, kapatmak için isabet oldu. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Hayır, o kelimeyi kullanmadığıma eminim. Farah'ı çirkin bulmuyorum. Çok güzel değil sadece. Masumlar Apartmanı'nda kendisine biraz daha ısındım zaten. :A

Tam tersi konuyu çok uzattın, kapatmak için isabet oldu. :A
Bence de kapatalım, sen de bir daha bu tarz yorumlar yapma. Özellikle konuda fotoğraf paylaşmalar falan, gerek yok böyle şeylere. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
  • Farah Zeynep Abdullah
  • Neslihan Atagül
  • Sinem Ünsal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...