2021 3.Tur | En Favori Güzel - 1.Grup

Hangi 3 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok artık

Eh seç bakalım. @Tolstoyevski ile konsey yapıp değerlendirme yapalım
Bence burada gayet güzel ve tatlı.

Reactions: Dosi
Ben fotolara bakmıyorum bile

Reactions: Dosi
Aksine burda oyları düşer
@Tolstoyevski
------

Ben fotolara bakmıyorum bile
Biz kendimizi yorup ayarlıyoruz. Bakmıyorsanız sizin tercihiniz
@Tolstoyevski

Son dönem dediniz diye bu senekilere bakıyorum yoksa 1-2 sene öncesinden de araştırma yapabilirim.
Sen bize bırak bu işi. Sınıfta kaldın
@Tolstoyevski
Aslında biraz yanlış anlattım sayfayı açınca ilk önce oy kullanıyorum yani resme bakmadan veriyorum yoksa resme illaki bakıyorum yoruma falan göz atarken.
Yok onu ciddi tonda yazmadım
zaten beğendiğimiz biri çirkin çıktı diye oy vermemezlik yapmıyoruz

Ne Nesrin Cavadzade'ye ne de Farah Zeynep Abdullah'a çirkin demedim. Şu gezendeki tek bir insana bile bu kelimeyi kullanmadım, kullanmam da. Hem Farah Zeynep Abdullah'ı hem de Nesrin Cavadzade'yi çok güzel bulmadığımı sana özelden de belirtmiştim.

İnsanları zaten dış görünüşüne göre değer biçmek yanlış bir şey, güzellik satın alınan bir eşyanın ambalajı gibidir. Sadece gözünü boyar. Her zaman derim, keşke insanların dış görünüşünü görmek yerine akıllarını okuyabildeysik. İşte o zaman her şey bambaşka olurdu.

Reactions: phoebebuffay
Bu etkinlikte değil ama daha önceki tartışmalarda Farah'a çirkin dediğini hatırlıyorum.

Son yazdığına katılıyorum ama konuyla biraz alakasız olmuş.

Bu etkinlikte değil ama daha önceki tartışmalarda Farah'a çirkin dediğini hatırlıyorum.

Son yazdığına katılıyorum ama konuyla biraz alakasız olmuş.
Hayır, o kelimeyi kullanmadığıma eminim. Farah'ı çirkin bulmuyorum. Çok güzel değil sadece. Masumlar Apartmanı'nda kendisine biraz daha ısındım zaten.

Tam tersi konuyu çok uzattın, kapatmak için isabet oldu.

Reactions: phoebebuffay
Bence de kapatalım, sen de bir daha bu tarz yorumlar yapma. Özellikle konuda fotoğraf paylaşmalar falan, gerek yok böyle şeylere.

Reactions: kerem
Farah Zeynep Abdullah
Neslihan Atagül
Beren Saat

• Farah Zeynep Abdullah
  • Neslihan Atagül
  • Sinem Ünsal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...