Ha şimdi anladım. Evet skor belirtmişsindir veya “eşitliği sağladım” “eşitliği bozdum” “çok fark açmış” dersen editleriz tabiYok yasak oy sayısını söylemek falan diyordun.
3 grup kalmış. Onları da oyla bir zahmet
Ha şimdi anladım. Evet skor belirtmişsindir veya “eşitliği sağladım” “eşitliği bozdum” “çok fark açmış” dersen editleriz tabiYok yasak oy sayısını söylemek falan diyordun.
Sen yok musun rakibe vereyim.Ha şimdi anladım. Evet skor belirtmişsindir veya “eşitliği sağladım” “eşitliği bozdum” “çok fark açmış” dersen editleriz tabi
3 grup kalmış. Onları da oyla bir zahmet
2023’ü öyle yapmıştın ama finalde bana oy vermiştin.Sen yok musun rakibe vereyim.
Haa buradan geliyor özgüven.2023’ü öyle yapmıştın ama finalde bana oy vermiştin.
Ben artık yokum. Son katıldığım 3 oylamada kazanınca kendi fişimi çektim. Artık olmayacağım
Aaa ne alaka sanki yeni olan bir durum 4 ay falan önce kapandı o durumHaa buradan geliyor özgüven.
Burada co-admin olduğun gibi orada da müdür yardımcılığı iste.Aaa ne alaka sanki yeni olan bir durum 4 ay falan önce kapandı o durum
İş yerinde başarılara imza atıyorum bu ara. Çok konuşulmaya başladım. Ordan olabilir yakında büyük bir toplantı var. Tam böyle yaptıklarım taktir ediliyorken taleplerde bulunacağım ileriye dönük
Görünenden daha fazlasıBurada co-admin olduğun gibi orada da müdür yardımcılığı iste.
Olması gereken bugün çok geç geldim eve. Anca forumda dolanmaya başladım.Dur 12 saat hareket etmeyen konu, gece yarısı hortlamış 😄😄😄
Ben de @The_Erinch ile bizim konumuz neden coştu diyorum, meğer koyu sohbet varmış burada
@Dosi @BesaleT
Dengeli giden 3 eşleşme var, sonuçlarınıda gerçekten merak ediyorum.Görünenden daha fazlası
aslında onun gibi bir durum söz konusu iş yerinde onu burda çok belli etmek istemiyorum. Bazı şeyler gizli kalsın. Anlatırım DM kısmında.
------
Olması gereken bugün çok geç geldim eve. Anca forumda dolanmaya başladım.
Yarında mola zamanı etiket olayları olacak gibi ama inşallah gerek kalmaz. Eşitlik varsa yapılacak durum bu
Tuttu beni lafa. @DosiBen de @The_Erinch ile bizim konumuz neden coştu diyorum, meğer koyu sohbet varmış burada
@Dosi @BesaleT
Acaba kim kimi lafa tuttu?Tuttu beni lafa. @Dosi
Al işte hiç suçunu da kabul etmiyor hep ben suçluyum.Acaba kim kimi lafa tuttu?
İşlerim yarım kaldı
Tamam tamam. Başlatan benim ama uzamasına sebep olan sensin hadi böyle anlaşıp konuyu kapatalımAl işte hiç suçunu da kabul etmiyor hep ben suçluyum.
Teşekkürler Balkanlara 😊😊