2024 3. Tur | En Favori Üye 2024 | Royal_Highness VS The_Erinch

Hangi Üye Çeyrek Finale Yükselsin?

• Royal_Highness

• The_Erinch

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Yok yasak oy sayısını söylemek falan diyordun. :F
Ha şimdi anladım. Evet skor belirtmişsindir veya “eşitliği sağladım” “eşitliği bozdum” “çok fark açmış” dersen editleriz tabi :A

3 grup kalmış. Onları da oyla bir zahmet :A

Haa buradan geliyor özgüven. :F
Aaa ne alaka :A :A sanki yeni olan bir durum :A 4 ay falan önce kapandı o durum :A
İş yerinde başarılara imza atıyorum bu ara. Çok konuşulmaya başladım. Ordan olabilir :A yakında büyük bir toplantı var. Tam böyle yaptıklarım taktir ediliyorken taleplerde bulunacağım ileriye dönük :A

Aaa ne alaka :A :A sanki yeni olan bir durum :A 4 ay falan önce kapandı o durum :A
İş yerinde başarılara imza atıyorum bu ara. Çok konuşulmaya başladım. Ordan olabilir :A yakında büyük bir toplantı var. Tam böyle yaptıklarım taktir ediliyorken taleplerde bulunacağım ileriye dönük :A
Burada co-admin olduğun gibi orada da müdür yardımcılığı iste. :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Burada co-admin olduğun gibi orada da müdür yardımcılığı iste. :F
Görünenden daha fazlası :A
aslında onun gibi bir durum söz konusu iş yerinde :A onu burda çok belli etmek istemiyorum. Bazı şeyler gizli kalsın. Anlatırım DM kısmında.
------

Dur 12 saat hareket etmeyen konu, gece yarısı hortlamış 😄😄😄
Olması gereken :A bugün çok geç geldim eve. Anca forumda dolanmaya başladım.
Yarında mola zamanı etiket olayları olacak gibi ama inşallah gerek kalmaz. Eşitlik varsa yapılacak durum bu :A

Ben de @The_Erinch ile bizim konumuz neden coştu diyorum, meğer koyu sohbet varmış burada :A:A

@Dosi @BesaleT

Görünenden daha fazlası :A
aslında onun gibi bir durum söz konusu iş yerinde :A onu burda çok belli etmek istemiyorum. Bazı şeyler gizli kalsın. Anlatırım DM kısmında.
------

Olması gereken :A bugün çok geç geldim eve. Anca forumda dolanmaya başladım.
Yarında mola zamanı etiket olayları olacak gibi ama inşallah gerek kalmaz. Eşitlik varsa yapılacak durum bu :A
Dengeli giden 3 eşleşme var, sonuçlarınıda gerçekten merak ediyorum.

Acaba kim kimi lafa tuttu? :A
İşlerim yarım kaldı :A
Acayip eğlenceli atışmışsınız :A
Anlık @Dosi ile @BesaleT; :D

Hacivat GIF by TRT

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Dosi