Ha şimdi anladım. Evet skor belirtmişsindir veya “eşitliği sağladım” “eşitliği bozdum” “çok fark açmış” dersen editleriz tabiYok yasak oy sayısını söylemek falan diyordun.![]()
3 grup kalmış. Onları da oyla bir zahmet
Ha şimdi anladım. Evet skor belirtmişsindir veya “eşitliği sağladım” “eşitliği bozdum” “çok fark açmış” dersen editleriz tabiYok yasak oy sayısını söylemek falan diyordun.![]()
Sen yok musun rakibe vereyim.Ha şimdi anladım. Evet skor belirtmişsindir veya “eşitliği sağladım” “eşitliği bozdum” “çok fark açmış” dersen editleriz tabi
3 grup kalmış. Onları da oyla bir zahmet![]()
2023’ü öyle yapmıştınSen yok musun rakibe vereyim.![]()
Haa buradan geliyor özgüven.2023’ü öyle yapmıştınama finalde bana oy vermiştin.
Ben artık yokum. Son katıldığım 3 oylamada kazanınca kendi fişimi çektim. Artık olmayacağım![]()
Aaa ne alakaHaa buradan geliyor özgüven.![]()
Burada co-admin olduğun gibi orada da müdür yardımcılığı iste.Aaa ne alaka![]()
sanki yeni olan bir durum
4 ay falan önce kapandı o durum
İş yerinde başarılara imza atıyorum bu ara. Çok konuşulmaya başladım. Ordan olabiliryakında büyük bir toplantı var. Tam böyle yaptıklarım taktir ediliyorken taleplerde bulunacağım ileriye dönük
![]()
Görünenden daha fazlasıBurada co-admin olduğun gibi orada da müdür yardımcılığı iste.![]()
Olması gerekenDur 12 saat hareket etmeyen konu, gece yarısı hortlamış 😄😄😄
Ben de @The_Erinch ile bizim konumuz neden coştu diyorum, meğer koyu sohbet varmış burada
@Dosi @BesaleT
Dengeli giden 3 eşleşme var, sonuçlarınıda gerçekten merak ediyorum.Görünenden daha fazlası
aslında onun gibi bir durum söz konusu iş yerindeonu burda çok belli etmek istemiyorum. Bazı şeyler gizli kalsın. Anlatırım DM kısmında.
------
Olması gerekenbugün çok geç geldim eve. Anca forumda dolanmaya başladım.
Yarında mola zamanı etiket olayları olacak gibi ama inşallah gerek kalmaz. Eşitlik varsa yapılacak durum bu![]()
Tuttu beni lafa.Ben de @The_Erinch ile bizim konumuz neden coştu diyorum, meğer koyu sohbet varmış burada
@Dosi @BesaleT
Al işte hiç suçunu da kabul etmiyor hep ben suçluyum.Acaba kim kimi lafa tuttu?
İşlerim yarım kaldı![]()
Tamam tamam. Başlatan benim ama uzamasına sebep olan sensinAl işte hiç suçunu da kabul etmiyor hep ben suçluyum.![]()
Teşekkürler Balkanlara 😊😊
Teşekkürler 😊😊Bu sezon @The_Erinch dedim. Zor grup iki arada bir derede kaldım. 24 saat düşündüm sonuç bu. Başarılar
@Royal_Highness başarılarının devamını dilerim![]()
Teşekkürler 😊😊
Bu senenin Okey masasının güzel insanları olduk biz, umarım devam eder muhabbetlerimizn😊😊😊 @Yakamoz-Asi @Royal_Highness