Neredeyse tüm gün oylamada kıpırdama olmadı. Oylayan 26 kişi anladı kime oy verdiğini(hem oy vermeni istiyorum hem de böyle pişman ettiriyorum
)
Sanada aynısını yazayımOyumu kullandım
Merak ettiğim 3 eşleşme var, onlara bakıyorum, evet kimin, kime oy verdiğini skordan kaynaklı anlıyorum 😆😆😆 öbür türlü imkansız.
Kulağından tutup getireceğim @RüzgarGülü nü...hep geç saatlerde geliyor.. Masada ona bıraktığımız çerezleri ve viskiyi gömüp gidiyor 🤣😆😅@RüzgarGülü az girmeye basladi foruma, sohbetleri kisa tutuyor. @Royal_Highness gayret icinde. Masa'yi aktif tutmak gerek.![]()
Takip eden anlar oy sayısından kime oy verildiğini doğru
Merak ettiğim 3 eşleşme var, onlara bakıyorum, evet kimin, kime oy verdiğini skordan kaynaklı anlıyorum 😆😆😆 öbür türlü imkansız.
------
Kulağından tutup getireceğim @RüzgarGülü nü...hep geç saatlerde geliyor.. Masada ona bıraktığımız çerezleri ve viskiyi gömüp gidiyor 🤣😆😅
Kaju mu alacan 🤣🤣🤣Bak simdi cerez dedin canim istedi.
Haftasonu Türk marketine gidip alayim![]()
Kaju mu alacan 🤣🤣🤣
Ben ceviz ve kaju aldım, tv karşısında iyi gidiyor.Findik veya badem alirim büyük ihtimal.
Arasira Migros'a gidip karistirilmis cerez satiliyor, icinde Kaju'da oluyor, onu alirim.![]()
Ben ceviz ve kaju aldım, tv karşısında iyi gidiyor.
Royal_Highness
Yazan ve yazmayıp bana oy veren tüm forum arkadaşlarım.. Her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum