3 Temmuz 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

revan güldürdü
işe döndürüp dolaştırıp yalan dünyaya getiriyo yav sen naparsan yap o dizi izlenmiyor gülmüyolar kabul et
ayrıca yd nin neyi zor be 1 günde 1 bölüm çok rahat çekerler bu mu zor çekim
bazı diziler günü gününe bölümü zor yetiştiriyolar asıl emek orada emekçiler orada

@mrt-06 Ben dizileri kıyaslamayacağım daha fazla az önce dedim siz takasla konuşurken saygı duymak lazım herkesin izlediğine.

Ama genelleme yaparsak platolu diziler daha zor şartlarda çekiliyor. Hatta Doksanlı yılları yansıtmak daha zordur herhalde.

Pis Yedili kolay çekiliyor demiyorum ama platolara göre kolay.

- - - Ekleme - - -

Ok takas. Tatar Ramazan da 2-3 reyting alıyor ama izliyorsun.

Yalan Dünya izlemeden de yorum yapıyorsun ya, diyecek söz yok. Herhalde Gülseyle falan konuştun o söyledi 1 güne 1 bölüm çektiklerini.

@takas Bu arada gününe zor yetişiyor dediğin dizi Vadiyse, maç olduğu günler korkudan yayınlanmadığı için bu yalanı atıyorlar için rahat olsun.

tatar 2-3 almıyor yanlışın var yd 2-3 alıyo
son bölüm haricindeki durumu söylüyorum

Herşeyi bırakın komedilerde sık sık gülüyorlar oyuncular. Herhalde en zoru budur.

Ben bu diziyi cok sevdm bide deli yürek eski oldugu icin beni sıkıyo

eskiler çok daha iyidir hele böyle efsane diziler off
eski vadi olsaydı gün 1.si olurdu kesin

- - - Ekleme - - -

Herşeyi bırakın komedilerde sık sık gülüyorlar oyuncular. Herhalde en zoru budur.

tmm en zoru yalan dünya tmm şampiyon sizsiniz
adamlar haftada 10 bölüm yayınlıyo nerdeyse stokta 20 bölüm yapmışlar ne zorundan bahsediyosan

tatar 2-3 almıyor yanlışın var yd 2-3 alıyo
son bölüm haricindeki durumu söylüyorum

Ben en son aldığına bakarım. 😉

Yalan Dünya hiçbir zaman 2-3 reytinge düşmedi. En az aldığı 3.64'tü sanırsam ama sonra toparlandı.

Sen diyordun yaz gelmesine tağmen Tatar 3 reyting süper.

Yalan Dünya 4.36'dı sanırsam 24 haziranda neden yaz geldi demedin merak ettim. Ha tamam objektif olduğun için.

@takas Bu arada gününe zor yetişiyor dediğin dizi Vadiyse, maç olduğu günler korkudan yayınlanmadığı için bu yalanı atıyorlar için rahat olsun.

ya şimdi koyacam maça fark attığı reytingleri kalakacaksın hey Allah ım

- - - Ekleme - - -

yd kışın 3 yazın 4 alan garip bi dizi işte

- - - Ekleme - - -

deli yürek başladı bu arada

Takas cidden eskiden hiç olmazsa yalan söylemeden tartışırdın şimdi yalan da söylüyorsun.

Yalan Dünya ne zaman haftada 10 bölüm yyınlamış? Bu sene en çok ara veren dizilerden.

Tatar Ramazan yayından kaldırılmadı mı hala o reytinglerle.

Takas cidden eskiden hiç olmazsa yalan söylemeden tartışırdın şimdi yalan da söylüyorsun.

Yalan Dünya ne zaman haftada 10 bölüm yyınlamış? Bu sene en çok ara veren dizilerden.

orda galipe laf atmıştım anlayamamışsın
zor diyon adamlar 1 sezonluk stok yapmış bu mu zorluk

ya şimdi koyacam maça fark attığı reytingleri kalakacaksın hey Allah ım

- - - Ekleme - - -

yd kışın 3 yazın 4 alan garip bi dizi işte

- - - Ekleme - - -

deli yürek başladı bu arada

Eee becerene helal olsun bunu. Demekki yazın bölümleri kışta olsaydı 5-6 alırdı diye mantık yürütmek kolay.

- - - Ekleme - - -

orda galipe laf atmıştım anlayamamışsın
zor diyon adamlar 1 sezonluk stok yapmış bu mu zorluk

Galip 50 dakikalık dizi, oyuncular daha az, ve başlamadan hayli önce çekilmiş tabii ki stok bölümleri olacak. Üstelik bir dr uyarlama,

Eee becerene helal olsun bunu. Demekki yazın bölümleri kışta olsaydı 5-6 alırdı diye mantık yürütmek kolay.

ilginç aslında kışın olan rakipleri olmasaydı 5-6 alırdı desek doğrusu o olacaktı

deli yürek süper ya müzikler falan dehşet tek dezavantajı çok eski olduğu için bazı oyunculara dublaj yaparken çok sırıtıyo
yav bu kenan imirzalıoğlunun boyu kaç dizide 2.00 metre üstü gibi gençken çok zayıf ve acayip uzunmuş

ilginç aslında kışın olan rakipleri olmasaydı 5-6 alırdı desek doğrusu o olacaktı

Karadayı ve Survivor varken de 4 reytingi geçiyordu. İyiki 2 hafta 3 reyting aldı hemen adını çıkarın 3 reytinge. Biraz doğru konuşalım, yalana gerek yok
Dikkat edersen A/B hakkında konuşmuyorum bile çünkü ne diyeceğini biliyorum.

Yalan Dünya A/B dizisidir. Bir A bir B.