Polat Şaşmaz
Favori Üye
revan güldürdü işe döndürüp dolaştırıp yalan dünyaya getiriyo yav sen naparsan yap o dizi izlenmiyor gülmüyolar kabul et ayrıca yd nin neyi zor be 1 günde 1 bölüm çok rahat çekerler bu mu zor çekim bazı diziler günü gününe bölümü zor yetiştiriyolar asıl emek orada emekçiler orada
mevzu yok aga zaten deli yürek varken ne güzeli ne çirkini aga
Ben bu diziyi cok sevdm bide deli yürek eski oldugu icin beni sıkıyo
Herşeyi bırakın komedilerde sık sık gülüyorlar oyuncular. Herhalde en zoru budur.
tatar 2-3 almıyor yanlışın var yd 2-3 alıyo son bölüm haricindeki durumu söylüyorum
@takas Bu arada gününe zor yetişiyor dediğin dizi Vadiyse, maç olduğu günler korkudan yayınlanmadığı için bu yalanı atıyorlar için rahat olsun.
Ben en son aldığına bakarım. 😉
Yalan Dünya hiçbir zaman 2-3 reytinge düşmedi. En az aldığı 3.64'tü sanırsam ama sonra toparlandı.
Sen diyordun yaz gelmesine tağmen Tatar 3 reyting süper.
Yalan Dünya 4.36'dı sanırsam 24 haziranda neden yaz geldi demedin merak ettim. Ha tamam objektif olduğun için.
eskiler çok daha iyidir hele böyle efsane diziler off eski vadi olsaydı gün 1.si olurdu kesin
- - - Ekleme - - -
tmm en zoru yalan dünya tmm şampiyon sizsiniz adamlar haftada 10 bölüm yayınlıyo nerdeyse stokta 20 bölüm yapmışlar ne zorundan bahsediyosan
Tatar Ramazan yayından kaldırılmadı mı hala o reytinglerle.
Ben en son aldığına bakarım. 😉
Yalan Dünya hiçbir zaman 2-3 reytinge düşmedi. En az aldığı 3.64'tü sanırsam ama sonra toparlandı.
Sen diyordun yaz gelmesine tağmen Tatar 3 reyting süper.
Yalan Dünya 4.36'dı sanırsam 24 haziranda neden yaz geldi demedin merak ettim. Ha tamam objektif olduğun için.
Takas cidden eskiden hiç olmazsa yalan söylemeden tartışırdın şimdi yalan da söylüyorsun.
Yalan Dünya ne zaman haftada 10 bölüm yyınlamış? Bu sene en çok ara veren dizilerden.
ya şimdi koyacam maça fark attığı reytingleri kalakacaksın hey Allah ım
- - - Ekleme - - -
yd kışın 3 yazın 4 alan garip bi dizi işte
- - - Ekleme - - -
deli yürek başladı bu arada
orda galipe laf atmıştım anlayamamışsın zor diyon adamlar 1 sezonluk stok yapmış bu mu zorluk
Eee becerene helal olsun bunu. Demekki yazın bölümleri kışta olsaydı 5-6 alırdı diye mantık yürütmek kolay.
Tatar Ramazan yayından kaldırılmadı mı hala o reytinglerle.
ilginç aslında kışın olan rakipleri olmasaydı 5-6 alırdı desek doğrusu o olacaktı
eskiler çok daha iyidir hele böyle efsane diziler off eski vadi olsaydı gün 1.si olurdu kesin
- - - Ekleme - - -
vadi ayrı zaten 1. Bolumden itibaren verse kacrmam cakırli bölumler superdi