bunun tartışılması bile komik pis yediliyi kardeşlerim bile izlemiyo artık ki izletmem zaten doksanlar varken onlarda izlemez hoş moşu görürüz bakalım.sırf ben izliyom diye kötülüyosun bu yüzden sana irrite oluyorum bu kadar samimiyetsiz olamaz bi insan yaZaten senin izlediğin her dizi diğerinden üstün. Yeni sezonda görürüz. Hoş yarın bile zirvede olması muamma totalde.
22:30 - 22:45 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) ATV: 5.98 2) SHOW: 5.56 3) STAR: 3.2 4) FOX: 2.35 5) TRT1: 1.71
Yok Doksanları kötülemiyorum ki. Sen Pis Yediliyi kötülüyorsun.bunun tartışılması bile komik pis yediliyi kardeşlerim bile izlemiyo artık ki izletmem zaten doksanlar varken onlarda izlemez hoş moşu görürüz bakalım.sırf ben izliyom diye kötülüyosun bu yüzden sana irrite oluyorum bu kadar samimiyetsiz olamaz bi insan ya
Py gibi masallar bu kadar reyting alıyo ya başka bişey demiyom kardeşime aynen katılıyorum
Reklama girdi Pis Yedili.
bunun tartışılması bile komik pis yediliyi kardeşlerim bile izlemiyo artık ki izletmem zaten doksanlar varken onlarda izlemez hoş moşu görürüz bakalım.sırf ben izliyom diye kötülüyosun bu yüzden sana irrite oluyorum bu kadar samimiyetsiz olamaz bi insan ya
- - - Ekleme - - -
bilmem anlatabildim mi
Her dizide emek vardır. Şimdiden söylüyorum Doksanlar yeni sezona çıkamayacak.bi de böyle bi diziyi savunuyolar ya deli oluyorum doksanların verildiği emek yeter be müzikleri py yi silmeye yeter
doksanlar süper bölüm yarın yine zirvede olacak. lordly daha 2.bölüm aga bilmem anlatabildim mi pis yedili gibi bi diziyle kıyaslanması hakarettir doksanlara müthiş bir dizi
Reklama girdi Pis Yedili.
- - - Ekleme - - -
Her dizide emek vardır. Şimdiden söylüyorum Doksanlar yeni sezona çıkamayacak.
Katılmıyorum. Pis Yedili gayette eğlenceli ve oyunculukları iyi olan bir dizi. Bizim bütün aile başladığı anda televizyon karşısına geçer mesela.Doğruyu söylemek gerekirse Doksanlar Pis Yedili`den kalite konusunda üstün bir dizi. Hatta sadece kalite değil. İster senaryo, ister oyuncular daha sağlam daha kaliteli.
Pis Yedili, Akasya Durağı gibi diziler hep totalde tavan yaparken, A/B`de dip yaparlar.
Ama geçen hafta dediğim gibi yarın Doksanların A//B`si yüksek çıkacak.
2-3 dakikası reklamdı. Ayrıca Doksanlar ile Pis Yedili'yi kıyaslayan sizsiniz.
1 saattir reklam galiba ne reklamı aloo
Zor şartlar mı? Kusura bakma ama şartların nesi zor ki? Bi okul bi ev işte.
Böyle laflar gerçekten olmuyor agam. Her iki dizide de emek var üstelik Pis Yedili sitcomda değil daha zor şartlar altında çekimleri yapılıyor Pis Yedili ile karşılaştırmak hakarettir demişsin bu lafınla diziye emek veren 100'lerce kişi ilebirlikte biz izleyenlerede hakaret etmiş oluyorsun.
Sen ona bakma o konuşur öyle.
Böyle laflar gerçekten olmuyor agam. Her iki dizide de emek var üstelik Pis Yedili sitcomda değil daha zor şartlar altında çekimleri yapılıyor Pis Yedili ile karşılaştırmak hakarettir demişsin bu lafınla diziye emek veren 100'lerce kişi ilebirlikte biz izleyenlerede hakaret etmiş oluyorsun.
Kendim inanmasam söylemem. Bizim evdekiler gayet seviyorlar diziyi.
kimseye hakaret falan etmiyorum aga ne alakası var yav ne şartları aga pis yedilide okul var mahalle var ne zor şartı gözünü sevim bu dizide geniş bi çerçevede çekiliyo ve py den çok daha üstün
- - - Ekleme - - -
py başladığı an bütün aile tv başına mı geçiyo ahahaha iyi güldürdün buna kendin inanıyon mu
Kendim inanmasam söylemem. Bizim evdekiler gayet seviyorlar diziyi.
- - - Ekleme - - -
Sizin evde tüm aile Vadi izliyorsa burada da Pis Yedili izlenir.
Konuyu Vadiye getirmedim aslında sen de bir ara yorum yapmıştın ya hatırlattım sadece. Yani komik değil demek için örnek verdim.konuyu kurtlar vadisine getirip beni kışkırtmaya çalışma çabalarını geç bi kere konunun vadiyle uzaktan yakından sağdan soldan alakası yok
İlk zamanlar sanki çok farklıydı. Orço 2 o ile diyordu, hala da diyor.ben ZAMANINDA izlemiştim ama bildiğin çocuk dizisi oldu hele müzikleri çizgi film müzikleri gibi olmuş kafama sıksalar izlemem daha ama ilk bölümleri güzeldi yalan yok