3 Temmuz 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

doksanlar 23.05 de reklam tam barışıyolardı reklam girdi :D

Zor şartlar mı? Kusura bakma ama şartların nesi zor ki? Bi okul bi ev işte.

Asıl zor şartlar altında çekilen diziler plato kurulan komedi dizileridir. O platolar ne emeklerle kuruluyor kim bilir. :)

Hahaha. :F

İlk kere sitcom daha zor çekim şartları var diyen birini görüyorum. Unutma plato 1 kere kurulur kameralar ve ışıklar sabittir ama Pis Yedili ya da benzeri dizilerde özellikle yazın sıcakta nasıl çekim yapılıyor biliyormusun öyle platolarda olduğu gibi klimalar yok. Her bölüm için ayrı çekim zahmeti var.

Her saat reklam verir 15 dk.21 de başlamış 3.reklamı şimdi ki

- - - Ekleme - - -

Doksanlar uçmuş.Tamam dizi tutmuş

- - - Ekleme - - -

@takas aga Deli Yüreği izleyecen mi ?

- - - Ekleme - - -

@takas aga Deli Yüreği izleyecen mi ?

Hahaha. :F

İlk kere sitcom daha zor çekim şartları var diyen birini görüyorum. Unutma plato 1 kere kurulur kameralar ve ışıklar sabittir ama Pis Yedili ya da benzeri dizilerde özellikle yazın sıcakta nasıl çekim yapılıyor biliyormusun öyle platolarda olduğu gibi klimalar yok. Her bölüm için ayrı çekim zahmeti var.

Okulda klima yok mu? Okul da kurulu o zaman. :D

Cidden şaka yapıyorsun herhalde. Hangi dizide kamera sabit olur. Ayrıca platoda olan klima olmasın daha iyi. Üstü açık bütün serinlik gidiyor dışarı ama okul kapalı, püfür püfür oh ne ala. :D

Ayrıca Yalan Dünya izleyen birisin. Orda kameralar sabit mi? Kaç mekan var say bi. Onlarca mekan var orda. Ayrıca dışarda da çekim yapıyorlar. Doksanlar da aynı şekilde. Duyan da bi platonun içersinde çekim yapılıyor sanır.

Plato oda değildir, asıl sıcaklık platoda var. Ama okul serin serin. :D

doksanlar napmış ya la :D 7 reyting :kiki: mert kardeşimin hatrına uzatmıyorum konuyu kapatalım

Gençler burda mevzu çıkarmayın açın kanal d'yi guzel cirkin var onu izleyin :D

Cidden şaka yapıyorsun herhalde. Hangi dizide kamera sabit olur. Ayrıca platoda olan klima olmasın daha iyi. Üstü açık bütün serinlik gidiyor dışarı ama okul kapalı, püfür püfür oh ne ala. :D

Ayrıca Yalan Dünya izleyen birisin. Orda kameralar sabit mi? Kaç mekan var say bi. Onlarca mekan var orda. Ayrıca dışarda da çekim yapıyorlar. Doksanlar da aynı şekilde. Duyan da bi platonun içersinde çekim yapılıyor sanır.

Bunu dışarda söyleme gülerler :D

5 üstü alacağı kesin :D yav deli yürek çok geç başlıyo normalde ben 12 de falan hayatta yatamam ama mecbur yatıyorum sabah kalkamıyom yoksa :(

Revan işte izlemeden yorum yapınca çok komik duruma düşülüyor bu bölüm okulda mı geçti Deniz sen söyle bana inanmaz. @denizz19