3 Ocak 2015 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok bu sözüm sana değil :)) iki diziyi ben bir tutmadım o yüzden bilemem ama sungurlarin cemaat olayları ile yükseldigini ( STV tüm dizileri ) belki konuda yazarlar dedim arkadaş ama yazmadı :))
stvnin tüm dizileri mi zaten sungurlar ve küçük gelinden başka 6-7 alan dizisi mi var kanalın 1-2 reytinglerde hepsi

stvnin tüm dizileri mi zaten sungurlar ve küçük gelinden başka 6-7 alan dizisi mi var kanalın 1-2 reytinglerde hepsi
Ya yükseldi reytingleri hatta forumda da konuşuldu
Inanmiyorsaniz @beyazsoy sorun
Cemaat olayları olunca STV dizileri bir anda yükseliyor ( küçük gelin , sungurlar)
Ayrıca sungurlar geçen yıl dini değerlerimizle ilgili bir bölüm yapmıştı şimdi sizde biliyorsunuz pek fazla açmayayim o olayın kötü olduğunu herkes biliyor :)
Neyse daha tartışmayalim çünkü konu benle alakali değil 😉

Yok bu sözüm sana değil :)) iki diziyi ben bir tutmadım o yüzden bilemem ama sungurlarin cemaat olayları ile yükseldigini ( STV tüm dizileri ) belki konuda yazarlar dedim arkadaş ama yazmadı :))
Tamam arkadaşım :) Ben ister istemez üstüme alındım. Neyse ki uzatılacak konu değil .

sungurlar son 2 haftadır çok iyi reytingler almasına rağmen zirveyi kaybediyorlar
bunun sebebide kiraz mevsimi o yüksek reyting aldığı dönemlere son 2 haftadır dönmüş durumdalar yani bukadar toparlanmalarını ben beklemiyordum 🙂🙂🙂

Kanal D çökmüş resmen. Ben Şarkılarla Filmler'in ilgi çekeceğini düşünürdüm. Baya vasat gitmiş.